Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni...

Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.

A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.

Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szép estét, üdv!:))

2013. ápr. 11. 21:05
 71/130 anonim ***** válasza:
Na látod, ezért vagyunk mi itt neked! :D Na jó, most már tényleg húztam tételezni... :D
2013. ápr. 13. 12:57
 72/130 anonim ***** válasza:
Jó tanulást Neked! :) Nekem is kellene, de valahogy nem bírom rávenni magamat a tanulásra amikor kinn ilyen jó idő van. :)
2013. ápr. 13. 13:01
 73/130 A kérdező kommentje:

Na igen! Elvégre erre valók a lány haverok..:D:D Persze ez nem minden esetben végződik happy end-el, látván az Én példámat, igaz-e?:D

Helyes! Meg ne bukj Nekem..:DD

2013. ápr. 13. 13:02
 74/130 anonim ***** válasza:
Én így ismertem meg a legjobb barátomat, a neten. :) Utána sokáig MSN-en beszélgettünk, amikor meg kiderült, hogy 20 km-re lakunk egymástól találkoztunk is. Azután meg állandóan együtt lógtunk, csak most sajnos külföldön él. Mondjuk az mindkettőnknek eszébe jutott, hogy mi van akkor ha a másik pl. egy 50 éves perverz, vagy még rosszabb... XD De szerencsénk volt. :DD
2013. ápr. 13. 13:12
 75/130 anonim ***** válasza:
Köszi :) Na ez a problémám nekem is... hogy semmi kedvem tanulni :/. Főleg, hogy kint jó idő van (ezért nyitottam ki az ablakot, ha már ki nem megyek :D) Itt meg jó fej emberek vannak :D. Hát így vegyem magam rá a tanulásra... :D
2013. ápr. 13. 13:18
 76/130 anonim ***** válasza:
Nagyot nevetnék, ha épp a szomszédban ülő sráccal beszélgetnék... :D
2013. ápr. 13. 13:19
 77/130 anonim ***** válasza:
Na igen, ez azért tényleg érdekes. Soha nem tudhatod kivel beszélsz és honnan. :DD
2013. ápr. 13. 13:26
 78/130 A kérdező kommentje:

Szép! Micsoda véletlenek!:D

Azért örülök, hogy összehoztam egy jó kis beszélgető-brigádot!XD Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz a kérdésemből!XD

Én is nevetnék, de nem hiszem, hogy a közelben lakom..:P Azért akkor véletlen nem létezik!:D (Bár ki tudja..:D)

2013. ápr. 13. 13:27
 79/130 anonim ***** válasza:
Ez az kitudja... :D Lehet nap mint nap találkozunk, de még sem tudjuk ki a másik :P
2013. ápr. 13. 13:31
 80/130 A kérdező kommentje:
Na igen, ez könnyen megeshet.:D Azért tök poén lenne ha a közeben laknál\laknátok szerintem!:D
2013. ápr. 13. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!