Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)
Sziasztok, szép estét!
Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.
A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.
Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szép estét, üdv!:))
Hát igen. A mostani fiúk többsége elég alacsony.:D De miért?:D
Az anyagiak miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy plázákba járkáljak sajnos!:/
Kis városban lakok, vagyis olyan 'vidéki' fiúcska vagyok.:D
Hát nem tudom. :D Na látod Neked legalább egy lány sem fogja mondani, hogy túl kicsi vagy. :D Nem hiszem, hogy sok lány lenne magasabb Nálad. :D De az nem is néz ki jól ha a lány magasabb. (Mint nagynénéméknél: a férje kb. 10 centivel kisebb... és még fiatalabb is xD ) Bár lehet, hogy ez csak engem idegesít ennyire... :D
Ó hát én sem lakok ám városban. (Mondjuk több időt töltök bent a városban, már csak a suli miatt is.) Az expasimat meg pont egy "kényszer bevásárlás" során ismertem meg. :D
Hát, ebben biztos vagyok!:D
Az igazi szerelem nem ismeri a magasságot!:D
Na.. Micsoda véletlenek... Lehet plázákba kéne járkálnom igaz?:D
Lehet :D Bár nem lett volna akkora veszteség ha az expasimat nem ismerem meg ott... XD De azért ott hamarabb talál valaki normálisat az ember mint pl. diszkókban :)
Egyébként jobban vagy már? :)
Épp erről beszélgettem egy srác ismerősömmel, hogy sajnálja a mai normális csajokat... Hol találnak maguknak normális pasit? Diszkóban nem, utcán sem valószínű, stb...
De most ha jobban belegondoltok a normális srácok is hol ismerkedhetnek?! Kb sehol.. talán interneten, de most ez is olyan, hogy ki tudja, hogy nem egy 40éves perverzzel beszélsz...
Na igen! Eléggé nehéz dolog ez az ismerkedés. Főleg ha nincs hol... Ja és persze akkor, ha nem tapasztalt az ember.
Egyébként mi lett utána a csajjal és az 55 éves perverzzel?XD
Hát előszőr chateltek, utána meg a csávó találkozni akart vele. Fel akarta hívni a lakására, de annyi esze volt a csajnak, hogy egy kávézóban találkoztak. Teljesen kiakadt amikor oda ment hozzá a csávó és mondta hogy ő az, és reméli nem baj, hogy kicsit öregebb, mert nem 21 hanem 55 éves és csak fiatal szűz lányokkal szeretne találkozni. XD A csaj gyorsan otthagyta. Aztán egy darabig még írkált neki meg hívogatta, de utána elmondta az apukájának és ő vette fel a telefonját. Utána már nem hívta. XDD
Ja egyébként én sem egy 19 éves lány vagyok hanem egy 58 éves férfi, remélem nem baj. :D
Jó, szerintem most már mindegyikünk bevallhatja, hogy nem 19-20éves lány/srác, hanem egy 50 év feletti perverz. :D
Folytatom, 52 éves vagyok 2x elvált és most a friss husikat keresem :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!