Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni...

Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.

A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.

Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szép estét, üdv!:))

2013. ápr. 11. 21:05
 81/130 anonim ***** válasza:
Az tuti :D De legalább tudnám, hogy vannak még normális emberek körülöttem... :D
2013. ápr. 13. 13:38
 82/130 anonim ***** válasza:
Na én pont ezért nem gondolom, hogy egy helyen laknánk, mert itt nincsenek normális emberek. XD
2013. ápr. 13. 13:42
 83/130 A kérdező kommentje:

Gyakorlatilag most is körülötted vagyok..:'D Csak kicsit messze..XD

Nahkérem!xD Ez egészen biztos, hogy ott nincsenek normális emberek..?:D

2013. ápr. 13. 13:45
 84/130 anonim ***** válasza:
Hááát lehet én járok rossz iskolába, de itt tényleg nincsenek XD
2013. ápr. 13. 13:48
 85/130 anonim ***** válasza:
Mondjuk mondasz valamit... :D De nem állhatunk le minden egyes emberrel beszélgetni az utcán, hogy kiderüljön, hogy jó fej e, vagy sem. :D Szóval kitudja, lehet minden nap elmegyünk egymás mellett. :D
2013. ápr. 13. 13:54
 86/130 A kérdező kommentje:

De gondolom azért Te kivételt képezel köztük igaz..?:D :P

Ha kiderül, hogy tényleg nap mint nap elmegyünk egymás mellett, akkor nem tudom mit csinálok! Megeszem a kalapom!XD

2013. ápr. 13. 14:00
 87/130 anonim ***** válasza:

Kivétel erősíti a szabályt, nem ?:D

Hajaj ne, hogy kalapevő legyél :D

2013. ápr. 13. 14:02
 88/130 anonim ***** válasza:
Hát én Csongrád megyében lakom szóval nem hiszem, hogy valamelyikőtök is itt lakna a közelben :D
2013. ápr. 13. 14:02
 89/130 A kérdező kommentje:

De igen! :D

Nem szeretnék az lenni!XD

És valóban messze laksz..:D Viszont ott van Hódmezővásárhely. Angolul? Beaverfieldmarketplace.XD

2013. ápr. 13. 14:05
 90/130 anonim ***** válasza:

Hát te tényleg messze vagy tőlem :( De legalább tudom, hogy Csongrád megyében is van normális ember :D

Én Veszprém, ill. Baranya megyében vagyok elérhető, nanana? :D Eszel kalapot vagy sem? :D

2013. ápr. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!