Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni...

Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.

A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.

Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szép estét, üdv!:))

2013. ápr. 11. 21:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/130 A kérdező kommentje:
De furcsállom ezt is, hogy egyikőjük sem szól érte, mint már említettem. Igen ki kéne találni, de eléggé visszahúzódó, és félénk vagyok. Hogy esetleg elmondja valakinek, és kitudódik ez az egész. Nem tudom mivel cselekednék helyesen. Lehet jobban járnék ha csöndben maradnék, nem?:S
2013. ápr. 13. 11:45
 62/130 anonim ***** válasza:
Akkor nem változna semmi se, Te meg (és lehet, hogy Ő is) csak emészted magad, szereted és még sem lehetsz vele, ill. ölelgeted, puszilgatod, de több nem lehet. Szerintem ez is gátol a párkeresésben. Ha letisztáznátok, és nem szeretgetnéd, csak tényleg barátok lennétek, könnyebben ismerkedhetnél. Hidd el, azért kihat ez a "csajozásra".
2013. ápr. 13. 11:52
 63/130 A kérdező kommentje:
Na igen.. Ebben igazad van. Egyébként eleinte tényleg 'csak barátság' volt részemről. Remélem vissza lehet állítani a 'csak barátság' állapotot.
2013. ápr. 13. 12:00
 64/130 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetséges. De ehhez tényleg beszélnetek kell, négy szem közt. Ha igaz barátod, akkor megéri, és Ő is "tesz ellene".

Meg amúgy is, minden jó kapcsolat lényege a kommunikáció. Egy jó párkapcsolat is ezen alapszik, szerintem.

2013. ápr. 13. 12:06
 65/130 A kérdező kommentje:

Remélem Én is! Minden esetre, egy próbát megér! Viszont még volt pár furcsább dolog ezektől is..

Egyébként tényleg nagyon messzire mentünk a ruháktól, nem gondolod\gondoljátok?:D:D

2013. ápr. 13. 12:14
 66/130 anonim ***** válasza:

NA mesélj :D Óóó kit érdekel? :D Elvagyunk, nem? :D

Lehet kicsit eltűnök, mert tanulnom se ártana... :/ bár nincs sok kedvem hozz á:(.

2013. ápr. 13. 12:21
 67/130 A kérdező kommentje:
De igen! :D
2013. ápr. 13. 12:29
 68/130 anonim ***** válasza:
Nem rossz dolog egyébként így neten keresztül beszélgetni másokkal. Így legalább biztos lehetsz benne, hogy nem tudja meg sem a barátnőd, sem a párja, mert nem is ismerjük őket. :) Ráadásul jó az, hogyha el tudod mondani másnak. Én legalábbis nem szeretek semmi ilyesmit magamban tartani. :)
2013. ápr. 13. 12:46
 69/130 anonim ***** válasza:
Egyetértek kedves utolsó! :)
2013. ápr. 13. 12:49
 70/130 A kérdező kommentje:
Igen! Eddigi életem során is rengeteg mondanivalóm lett volna, csak nem volt kikkel megoszthattam volna. Ezért kénytelen voltam magamba fojtani. Most már azért javult némileg a helyzet.:)
2013. ápr. 13. 12:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!