Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)
Sziasztok, szép estét!
Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.
A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.
Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szép estét, üdv!:))
Szerintem lehetséges. De ehhez tényleg beszélnetek kell, négy szem közt. Ha igaz barátod, akkor megéri, és Ő is "tesz ellene".
Meg amúgy is, minden jó kapcsolat lényege a kommunikáció. Egy jó párkapcsolat is ezen alapszik, szerintem.
Remélem Én is! Minden esetre, egy próbát megér! Viszont még volt pár furcsább dolog ezektől is..
Egyébként tényleg nagyon messzire mentünk a ruháktól, nem gondolod\gondoljátok?:D:D
NA mesélj :D Óóó kit érdekel? :D Elvagyunk, nem? :D
Lehet kicsit eltűnök, mert tanulnom se ártana... :/ bár nincs sok kedvem hozz á:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!