Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy átlagos nő tényleg ennyit...

Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél olvastam

"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!

Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)

Pedikür: 2-3 hetente 7000

Szoli: havi 10 K kb.

Kondibérlet: havi 30

Fodrász: havi 20

Kozmetikus: havi 7000

Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"

brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD

2021. dec. 11. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
59%

"Hol vannak már azok a 60-as 70-es évekbeli hölgyek akik mindenféle cicoma nélkül is csinosak voltak"

60-as évek:

[link]

70-es évek:

[link]

2021. dec. 15. 00:55
 82/84 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy költenek ennyit. Eleve edzeni nem jár egy átlagos ember, SAJNOS. pedig az még nem is a fölösleges kategória, mert nem csak az esztétikáról szól. De amúgy én sem költök ennyit, max olyan havi 30 körül, attól függ épp mi fogy el, kell-e vágatni a hajamból, kell-e ruha, szóval sokmindentől. A többség hülyének néz, mikor elmondom, mi mindent használok az arcomra és hogy egy nyár alatt 30 ezret költöttem csak fényvédőre. A nők többségén nincs pilla, póthaj, évekig hordanak fast fashion ruhákat, szóval nagyon nem ez a helyzet... És én, aki kicsit sznobabb ilyen szempontból mások szemében, szintén nem költök ilyen sokat...
2021. dec. 15. 01:39
 83/84 anonim ***** válasza:
47%
nincs ezzel baj! szolgáltatást vesz igénybe, amiből valaki megél, adózik!
2021. dec. 16. 07:31
 84/84 anonim ***** válasza:
63%

Jaj :D

Nem a szépség drága, hanem a hülyeség. Aztán sértődjön meg ezen, aki akar. :D

Kozmetikusnál egyszerű gőzölés meg nyomkodás, ami ráadásul nem is tesz jót a bőrnek, 8000 ft... 5000-et fizetsz azért, hogy túlszedjék a szemöldököd.

Nem vagyok spúr, megveszem a minőségi terméket, amennyiben az indokolt (például egy jó futócipőt, hogy ne menjenek tropára az ízületeim, egy drágább szérumot vagy táplálékkiegészítőt, hogy ne csak rá legyen írva, hanem tartalmazza is szükséges koncentrációban az adott hatóanyagot). Na de azért ahhoz, hogy jól csinálj valamit, nincs szükség sok pénzre. Most ez relatív, de azért ha az ember utánaolvas dolgoknak, hogy mi az, amire valóban figyelni kell és amitől egy termék valóban nem kerül annyiba, mint a kínaiban, könnyen rájön, hogy hogyan költsön hatékonyan.

A szolit már nem említem, az is ez a kategória.

2021. dec. 16. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!