Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy átlagos nő tényleg ennyit...

Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél olvastam

"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!

Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)

Pedikür: 2-3 hetente 7000

Szoli: havi 10 K kb.

Kondibérlet: havi 30

Fodrász: havi 20

Kozmetikus: havi 7000

Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"

brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD

2021. dec. 11. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
26%

Arra van eszetek, hogy bolti hajfestékkel hamvas szőke hajat fessetek magatoknak. Annyira megnéznélek titeket amúgy, mert általában annyira igénytelenül néznek ki az ilyen nők, hogy netovább. Ha ennyire mélyszegénységből jössz, nem kell hajat festeni sem. Ha nekem nincs pénzem valamire, akkor nem veszem meg a gagyit. Vagy a minőségért adok ki pénzt vagy semmiért. Ennyi. Én nem lennék annyira büszke erre. Ha szőke akarok lenni, akkor elmegyek fodrászhoz. Illetve elég igénytelen egy teli szőke haj, ami 2-3 hetente legalább tőfestést igényel, aztán a hajatok meg teljesen tönkremegy, ha meg nem csináljátok akkor meg le van nőve, ez is az igénytelenség tetőfoka. A teli szőke hajat is az engedheti meg magának, akinek van rá pénzre és elmegy fodrászhoz, mert nem a pár száz forintos gagyi cuccokkal dolgozik. Gondolom, hogy hogy nézhetsz ki, és most nyugodtan lehet lepontozni, de ezek tények.

2021. dec. 12. 21:54
 52/84 anonim ***** válasza:
79%
Körmöshöz, pedikűröshöz sose jártam, nem is fogok. Megcsinálom magamnak szépen ingyen. Szőrtelenítést magamnak csinálom, ebben is van egy jól kialakult rutinom. Pilláshoz, kozmetikushoz nem járok. Nemcsak a pénzt, az időt is sajnálnám ilyesmire. Viszont bőrápolásra, sminkre hajlandó vagyok kiadni. Nem sok cuccom van, de ami van az jó minőségű. Fodrászra költök 2-3 havonta 10 ezret, mert magamnak nem tudom levágni a hajam. Ruhát nagyon ritkán veszek, de ha igen erre is hajlandó vagyok többet költeni. A cipőnek, táskának, kabátnak minőséginek kell lennie nálam. De ezeket hosszú évekig hordom, simán visszahozza az árát. Az egész ruhatáram egy kétajtós szekrényben elfér. Szóval összességében elég "egyszerűen" élek, de ezt senki nem mondaná meg rólam. De ha valaki szereti a saját pénzét szalonokban költeni szerintem azzal sincs semmi baj, végülis a saját pénze.
2021. dec. 13. 01:19
 53/84 anonim ***** válasza:
15%
Mennyi buta nő van aki pazarli a pénzét válaszokat elnézve. Aztán meg sírnak, hogy nincs pénzük, Orbán így Orbán úgy. Vicc. Nem Orbánt kellene szidni hanem tenni kellene a dolgokért!
2021. dec. 13. 05:16
 54/84 anonim ***** válasza:
34%

Én a fodrásszal úgy vagyok, hogy soha nem veszik észre ha onnan jövök, viszont ha magamnak csinálom a frizurát azt midig megdicséri valaki. Magam festem évtizedek óta, frufrut magam vágom, (jobb mintha fodrász csinálja) körmöshöz nem járok, azt is magam csinálom. Nem keresek jól, de ha 5x ennyit keresnék se költenék ilyenekre. Műkörmöm sosem lesz, az eredetit festem, szoliba nem járok, öregít, meg büdös van a gépek körül.

Pedikűröshöz elmegyek 2 évente hogy rendbe tegye a lábam, ahhoz nem vagyok ügyes.

Mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Hasonló a hasonlóval én nem szórom a pénzt, és pasiban is azt keresem aki nem költ összevissza hülyeségekre amit maga is meg tudna csinálni.

2021. dec. 13. 05:33
 55/84 anonim ***** válasza:
71%

53

Hát engem kifejezetten zavar, hogy Orbán havi 500 ezret nyul le a brutto fizetesembol! Én kérek elnézést miatt!

2021. dec. 13. 08:04
 56/84 anonim ***** válasza:
0%

Merthogy, legálisan, bejelntve dolgozom (USA multinál)

55ös voltam...

2021. dec. 13. 08:04
 57/84 anonim ***** válasza:
19%

Kétévente pedi az jól nézhet ki😂

Talán inkább két havonta kellene…

2021. dec. 13. 08:12
 58/84 anonim ***** válasza:
67%

53: itt te meg a fajtad szoktatok sirni, hogy nincs penzetek. gondolhatod, hogy aki 10 ezerert vesz ruzszt pl, az amugy nrm kenyeren meg parizsin tengodik a szoba-konyhas alberletben.

itt egyesek meg mindig keptelenek feldolgozni, hogy bizonyos nok jol keresnek, jobban, mint ok.

2021. dec. 13. 08:29
 59/84 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted én nem keresek jól? Saját lakásom meg kocsim van, a befektetésekről nem is beszélve. Soha nem szórtam a pénzem, ezért élek olyan életet amikről az ilyen buta csajok csak álmodni mernének.
2021. dec. 13. 09:28
 60/84 anonim ***** válasza:
76%

59: igen, tudjuk, itt mindenki nagyon jol keres, sajat lakassal es kocsival.. nagyon hiheto ennyi esszel.

kinek mi a fontos. valaki auto tunningra szorja a penzet, a masik tobb szazezres biciklis cuccokra, a 3. draga bio elelmiszerre.. hidd el, a te dolgaid kozott is lehetne olyat talalni, ami masnak ‘penzszoras’.

aki jol keres es jol el nokent, nehogymar ne engedhessen meg maganak egy-ket dragabb kezelest vagy sminket. ettol se buta, se ‘csoro’ nem lesz. ezt nem vagy kepes felfogni, hogy valakinek TELIK RA. es ugyanugy van mellette esetleg sajat lakasa meg felretett penze is. nem erted?!!

2021. dec. 13. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!