Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?
Egy másik kérdésnél olvastam
"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!
Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)
Pedikür: 2-3 hetente 7000
Szoli: havi 10 K kb.
Kondibérlet: havi 30
Fodrász: havi 20
Kozmetikus: havi 7000
Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"
brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD
Arra van eszetek, hogy bolti hajfestékkel hamvas szőke hajat fessetek magatoknak. Annyira megnéznélek titeket amúgy, mert általában annyira igénytelenül néznek ki az ilyen nők, hogy netovább. Ha ennyire mélyszegénységből jössz, nem kell hajat festeni sem. Ha nekem nincs pénzem valamire, akkor nem veszem meg a gagyit. Vagy a minőségért adok ki pénzt vagy semmiért. Ennyi. Én nem lennék annyira büszke erre. Ha szőke akarok lenni, akkor elmegyek fodrászhoz. Illetve elég igénytelen egy teli szőke haj, ami 2-3 hetente legalább tőfestést igényel, aztán a hajatok meg teljesen tönkremegy, ha meg nem csináljátok akkor meg le van nőve, ez is az igénytelenség tetőfoka. A teli szőke hajat is az engedheti meg magának, akinek van rá pénzre és elmegy fodrászhoz, mert nem a pár száz forintos gagyi cuccokkal dolgozik. Gondolom, hogy hogy nézhetsz ki, és most nyugodtan lehet lepontozni, de ezek tények.
Én a fodrásszal úgy vagyok, hogy soha nem veszik észre ha onnan jövök, viszont ha magamnak csinálom a frizurát azt midig megdicséri valaki. Magam festem évtizedek óta, frufrut magam vágom, (jobb mintha fodrász csinálja) körmöshöz nem járok, azt is magam csinálom. Nem keresek jól, de ha 5x ennyit keresnék se költenék ilyenekre. Műkörmöm sosem lesz, az eredetit festem, szoliba nem járok, öregít, meg büdös van a gépek körül.
Pedikűröshöz elmegyek 2 évente hogy rendbe tegye a lábam, ahhoz nem vagyok ügyes.
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Hasonló a hasonlóval én nem szórom a pénzt, és pasiban is azt keresem aki nem költ összevissza hülyeségekre amit maga is meg tudna csinálni.
53
Hát engem kifejezetten zavar, hogy Orbán havi 500 ezret nyul le a brutto fizetesembol! Én kérek elnézést miatt!
Merthogy, legálisan, bejelntve dolgozom (USA multinál)
55ös voltam...
Kétévente pedi az jól nézhet ki😂
Talán inkább két havonta kellene…
53: itt te meg a fajtad szoktatok sirni, hogy nincs penzetek. gondolhatod, hogy aki 10 ezerert vesz ruzszt pl, az amugy nrm kenyeren meg parizsin tengodik a szoba-konyhas alberletben.
itt egyesek meg mindig keptelenek feldolgozni, hogy bizonyos nok jol keresnek, jobban, mint ok.
59: igen, tudjuk, itt mindenki nagyon jol keres, sajat lakassal es kocsival.. nagyon hiheto ennyi esszel.
kinek mi a fontos. valaki auto tunningra szorja a penzet, a masik tobb szazezres biciklis cuccokra, a 3. draga bio elelmiszerre.. hidd el, a te dolgaid kozott is lehetne olyat talalni, ami masnak ‘penzszoras’.
aki jol keres es jol el nokent, nehogymar ne engedhessen meg maganak egy-ket dragabb kezelest vagy sminket. ettol se buta, se ‘csoro’ nem lesz. ezt nem vagy kepes felfogni, hogy valakinek TELIK RA. es ugyanugy van mellette esetleg sajat lakasa meg felretett penze is. nem erted?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!