Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?
Egy másik kérdésnél olvastam
"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!
Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)
Pedikür: 2-3 hetente 7000
Szoli: havi 10 K kb.
Kondibérlet: havi 30
Fodrász: havi 20
Kozmetikus: havi 7000
Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"
brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD
Fodrász: hosszú hajjal 3 havonta 8000 maximum
Körmös: sosem kellett, a körömlakk olcsó, a géllakkozást sem nehéz megtanulni
Pedikűr, manikűr: a legtöbb emberbe szorult annyi kézügyesség, hogy magának csinálja, nem agysebészet
Szoli: öregít, nem tartozik a szépség kategóriába
Kondi bérlet: még Budapest nívósabb helyein is 10 körül van, de ha van normális munkahelyed, állja.
Kozmetikus: nem kell, a legtöbb csak árt, mert elavult a tudása. Szemöldököt szedni a hülye is tud, arcot normális ember nem gyantáz, nyomkodni a bőrt főbűn, csodálatos hatóanyagú készítményeket pedig ma már könnyű venni, nincsenek is borsos áron még egy extra rutin esetén sem. Nekem havi 5-6 ezerre jön ki, abban benne van a hidratáló, fényvédő, olajos és géles lemosó, retinol, antioxidáns szérum, agyagmaszk és a peptidszérum is, ezek kb 3 hónapig elegendőek.
Tápkieg lehet még ez a kategória, bár én azt az ételhez számolom, abból is kijövök bőven 100 alatt, pedig hús és zöldség alapú az étrendem. De vicces, hogy van, aki az edzést bekalkulálja, de ezt nem, biztos minőségi munkát végez magán. 🤡
Ruhák, cipők: egy-egy darab 2-4 évig makulátlan, ha jó anyagból van. És nem is drága. Nadrágot lehet venni 5 alatt, felsőket is, táska elég egy, senki sem nézi, csak te, de komolyan. 50-ből fél évre megvan az ember ruhatára, kivéve ha nincs pénzkultúrája és direkt bemegy a sznobboltba megvenni azt, amit online megrendelhetne hasonló minőségben harmad-negyedannyiért. Ne mondja már nekem senki, hogy egy bomba nő nem lesz ugyanolyan bomba nő egy Reserved-es ruhácskában, amit 5000 körül akasztott, mint egy Zarásban, amit 30-ért...
Ez nem arról árulkodik, hogy valaki szép, de még arról sem, hogy nívós. Csak arról, hogy pénzügyi tudatossága és biológiai tudása alapján eléggé elmaradott, különben nem ülne fel a hypevonatra azért az eredményért, aminél szebbet tizedannyiból ki lehet hozni. Na igen... Eszet nem lehet venni, de ha nincs, akkor drága árat fizetsz érte. :)
persze, enbek az 5x oset koltom el legalabb, hetente. termeszetesen minddnt a kogazdag chad pasim fizet.
ezt akartad hallani, ugye? sok volt a szesz ma este, bazsi?
Aki ennyit költ az nem 150-et keres...
Inkabb 300 minimum
3-4 hetente köröm (műköröm, lábgéllak) 11.000.-
Szoli nekem is 10.000.- kb
Szempilla 3 hetente 11.000.-
Fodrász talán félévente hosszú hajra olyan 7-8 ezer volt vágatni.
Ezeken kívül az elmúlt 3 hónapban 1 szemöldök tetoválás, két ajaktöltés 200.000.- de ezekre most egy évig nem kell költeni.
Egyébként csak cipőböl veszek drágábbat, 30 ezres cipő, de elhordom 2-3 évig. Többi ruha, táska olcsóbb kategória, nemtudom mennyit költök rá, azért elég sűrűn vásárolok.
Egyébként (nyilván a ruhaneműn kívül), biztos van aki teljesen jól elvan ezek nélkül is, és ez teljesen rendben van.
Manikűr 3-4 hetente 6500ft
Pedikűr 2 havonta 5000ft
Kozmetikus 3 hetente 5000ft
Kondibérlet havi 15000ft
Fodrász 3 havonta 20000ft
Műszempilla 2-3 hetente 8000ft
Ruhákat meg a többit évszakonként szoktam venni pár új darabot. Ennyi.
De minden nő más, nekem erre van igényem, másoknak ennél többre, valakinek meg egyikre sem.
Akkora baromságokat írsz le kész tényként, hogy az már felháborító.
Arcot normális ember nem gyantáz? Légyszíves ezt beszéld meg a szőrökkel is, amik az az arcomon nőnek. Sajnálom, nem mindenkinek adatott meg, hogy tökéletesen szőrtelen legyen és én kérek elnézést, mert nem szeretnék úgy kinézni, mint egy férfi.
Nyomkodni a bőrt főbűn? Olyan pattanásos volt az arcom, hogy rémisztgetni lehetett volna velem, és a bőrgyógyász is kozmetikust javasolt, azóta az arcom hibátlan. Mindezek mellett nem tudom milyen szuper dolgaid lehetnek, amik ennyi pénzből kijönnek, de ilyen nem létezik. Valószínűleg azok nélkül is ugyanolyan lenne az arcod, vagy nem problémás a bőröd, mivel egy problémás bőrön nem segítenek ezek az gagyi cuccok.
Nadrágot lehet venni 5 ezer alatt? Hol? A turkálóban? Ne nevettess már. Ha szerinted ugyanolyan egy 5 ezer forintos nadrág, mint egy normális helyről egy 20-30 ezres, akkor te nem vagy tisztában a minőség szó jelentésével, mert ezek szerint még részed nem volt benne életedben.
Kondibérlet 12-14 ezer forint körül mozog, Budapest nívósabb helyeiről meg ne is beszéljünk, el vagy te varázsolva. Ezen is látszik, hogy edzőtermet is csak fényképen láttál.
Körmös, pedikűr, manikűr - egyértelműen precízebb és jobb munkát végez az, aki ezt tanulta és ezzel foglalkozik napi szinten több ember kezét és lábát ápolja, megfelelő cuccokkal dolgozik mindamellett, hogy nagyobb rálátással rendelkezik minderre és a továbbképzéseken is megszerzett tudást is kamatoztatja, gyorsabb és az idő alatt is pihenek. Ezt fizetem meg.
Tehát attól függetlenül, hogy te egy fukar ember vagy, aki mindenen spórol, az nem lesz feltétlenül jó és mindenki más pedig egy idióta, aki igénybeveszi ezeket a szolgáltatásokat, ha megteheti. Mindemellett nem mindenkinek ugyanolyan a teste, a bőre, mint ugyebár a kozmetikusnál. Valakinek van szüksége rá, valakinek nincs. A legjobb barátnőm egyáltalán nem jár, nincs szüksége rá, nekem igen. Nem otthon fogom a bőrömet “ápolgatni”, ráhagyom ezt egy szakemberre, nem fog földhöz b*szni 5000 forint havonta.
Pénzügyi tudatosság? Ne röhögtess. Ez sehol sem pénzügyi tudatosság, szimplán csak te mindent IS jobban tudsz, mint egy szakember ezzel is bizonyítva felsőbbrendűséged azok felett a nők felett, akik igénybe veszik ezeket a szolgáltatásokat, mert annyira buták.
Én megfizetem mindenből a minőséget és a hónap végén nem fogok sírni, hogy milyen kevés pénzem van, mert viszonylag jól keresek. Nem csak a két végleg van és nem csak a plázacicák veszik ezeket igénybe, például műszempillából sem csak a seprűpillák vannak, van, aminek természetes hatása van, észre sem venni, az is egy szuper dolog, nem kell sminkelni, a szempillaspirál sosem lesz annyira természetes hatású és szép, meg nem is igazán tud a vékony és rövid szempillákkal mit kezdeni, illetve nem is mondható kíméletesnek.
Én ezeket magamnak fizetem, ezért dolgozom, de szerintem az is teljesen elfogadható, ha valakinek esetleg a párja fizeti. Miért is ne fizethetné, ha a párja keres mondjuk havi szinten kb. 1 millió forintot? Az is elfogadható, ha egyáltalán nem él ezekkel, mindenkinek szíve joga, de ne degradáljuk már a másikat könyörgöm. Én jobb/okosabb/ügyesebb vagyok, mint XY, mert én valamit máshogy csinálok. Annyira rosszindulatúak az emberek manapság, hogy az már hihetetlen, hogy mindenhonnan árad a gyűlölet. Kicsit mindenki magába szállhatna mielőtt másokat bírál.
Ez el van tartva, ez de szánalmas. Amazok külön kasszán vannak, de szánalmas. Nektek mindig mindennel bajotok van. Ha valaki nem úgy él, ahogyan ti, az már az ördögtől való. Aztán csodálkoztok, hogy miért vagytok ennyire megkeseredettek és boldogtalanok, még egy buta is plázacica, aki életében nem dolgozott egy percet sem is értékesebb, mint az ilyen emberek, akik televannak rosszindulattal. Szívesebben tölteném az időmet vele, az is biztos. Bár nekem a plázacicákkal amúgy sincs problémám, nem ártanak senkinek sem, általában kis buta naív jótét lelkek rosszindulat nélkül, persze itt is vannak kivételek és a válaszomat is akinek nem inge, nem veszi magára. Csak ezt már kikellett magamból írni, mert elborzaszt ez a sok gyűlölködés.
Azok a nők, akiket követtek instán, még jóval többet is költenek magukra! Miből? Mondjuk szponzorokból. Sokaknak már a cég fizet, hogy starbucks kávéval pózolnak, meg nike pulcsiban. Ebből él, hogy jól néz ki, sok kan csorgatja a nyálát, a kistinik majmolják, a cégek meg reklámfelületnek tekintik. Ma ebben van a pénz. Mindenhol reklámok vannak. Kinyitsz egy híroldalt, hogy elolvass egy cikket, és láttál közben 88 reklámot. Letöltesz egy játékot mobilra, és fél percenként ugrik fel hirdetés.
Azok az árak, amiket írtál, teljesen reálisak. Van, aki többet költ, van aki kevesebbet. De abban biztos lehetsz, hogy ha látsz egy jó nőt, az költ is magára.
Az irodai micikézést meg nyugodtan felejtsd el. Rólam se mondanád meg, hogy mit és hol dolgozok, ha látsz a plázában. 😉
1.műkörmöshöz nem járok, magam lakkozom a körmeimet jó minőségű lakkal, így is nagyon szép!
2. Pedikűrös kizárólag nyáron, télen a puha cipőkben szép a lábam, lakkozni tudok:)
3. Konditerem helyett heti 4x futok a szabadban, emellett saját test súllyal edzek itthon. Több év tánc és normális étrend mellett így is szép és nőies az alakom.
4. Kozmetikushoz évi 2-3 x megyek. Tudok arcot radírozni és szemöldököt szedni magam is. Szőrteleníteni is hibátlanul tudok.
5.Fodrász 6 hetente van a szőkítés miatt.
6. Ruha havonta kb 30 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!