Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nők, akik felsővezetői szinten vannak, randiznának olyannal, aki csak átlagos fizetést tud felmutatni? Ez nem zavarna titeket? Lehet ilyen kapcsolatnak jövője?
Feleségül vettem. Ő egy multinál kereskedelmi igazgató én egy állami cégnél középvezető. Ő keres éves szinten 15-20 milliót én 4 millát.
5 évig voltunk együtt. Előbb utóbb problémák lesznek belöle.
De te lehet csak szexre kellettél volna.
Ismerkedtem ilyen nővel.
Ha találkoztál már agyament, kifordult gondolkodásmóddal, na az övé az volt.
Kb valami talpnyaló lúzert keresett szexre, aki napi szinten tükröt állított neki, milyen űberfsza szuper nő ő.
Egy végtelenül beteg, kontrollmániás liba volt, el nem tudom képzelni, milyen neveltetési háttérrel.
Hasonszőrű palit biztos nem keresne, valószínű kinyírná.
Én őszinte leszek! Nem!
Nem tudnék rá férfiként nézni.
(Netto 500 at keresek)
Nem. Az sem túl jó pont, ha momentán jóval kevesebbet keres, de ha neki ez így még teljesen meg is felel, akkor biztos, hogy kuka.
Nemcsak az anyagi háttér, hanem az ambíciók alapján is válogattam mindig.
Ha épp indulóban/felfutóban van a vállalkozása, az számomra pozitív, átmeneti időszaknak tekintem.
Nincs bajom az átlag/kis keresetűekkel, csak ne velem ismerkedjenek.
Rég rossz, ha már az érzelmeket is a pénz vezérli.
Van ilyen persze, nem azt mondom, hogy ne lenne, de attól ez már rég rossz. Ahol a kapcsolat stabilitása azon múlik, hogy ki mennyit keres, az a kapcsolat olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!