Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nők! Jöttetek már össze kevésbé vonzó, átlagos pasival? Ha igen, miért?
Nem szeretném bővebben leírni h miért, de a válaszom IGEN!
Nyugi fiúk!
Az a baj hogy a legtöbb nő számára paradoxont kérdezel: bármekkora "torz krumpli" egy csávó az a nő aki beleszeret a világ legszebb, legkedvesebb és legügyesebb fickójának fogja látni az a nő aki megszereti, és én kívülállóként (mert sasnos ronda vagyok) láttam már erre példát.
Van amikor az embert megfogja valami valakiben, de ez nem törvényszerűen következik be a semmitől: jellemző általában hogy a "külsőleg jobb fél" akkor szeret bele a "kevésbé jóba" ha az tud valamit ami az előző partnerekből hiányzott, vagy minden más téren kiemelkedő.
Utolsó, miért sajnos?
Tetszik egy nő, sokkal jobb kategória mint én (okosabb, jobban néz ki), de belement a randiba velem. Bevallom őszintén borzalmasan izgulok és nem tudom, elmenjek-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!