Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak , ti szívesebben randiztok egy címlap lánnyal vagy egy átlagos lánnyal ?
Csak ki ne akarjatok. Egyenként én egy átlagos lány vagyok. De sokszor elnézem , hogy még egy átlagos pasi is inkább lenne egy címlap lánnyal.
Erre értem , hogy egyre nehezebben tudsz megfelelni nőként is egy férfinak. Gondolom így van ez a férfiakkal is.
* akadjatok. * egyébként
El gépeltem. Csak már nem tudok változtatni
szerinted megis hany magyar ferfinak van eselye ‘cimlaplannyal’ randizni?!
egyebekent pedig ‘MIND ferfi, MIND no szemelyeben’ helyesen a mondat, nem mint..🤦🏻♀️ a tobbirol ne is beszeljunk.
Lehet valaki a címlapon, ha egyáltalán nem találom vonzónak miért akarnék tőle bármit is?
Esetleg kérdéseddel arra gondoltál, hogy egy férfi szívesebben találkozik gyönyörű nővel, mint csúnyával? Arra szerintem elég egyértelmű a válasz! Milyen férfival randizol szívesebben, akihez vonzódsz, vagy aki taszít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!