Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak , ti szívesebben randiztok egy címlap lánnyal vagy egy átlagos lánnyal ?
Nekem ilyen hülye megmentő személyiségem van. Leginkább a nagyon visszahúzódó introvertált csajok jönnek be, lehetőleg szemüveges fekete haj a nonplusz ultra. Nem igazán vágyom címlaplányra, ismerek párat,de mindegyik lelki roncs. Egy kedves aranyos fiatalon meggyötört lány viszont fel tud ragyogni mint egy szupernova, csupán egy kevés szeretetre van szükség és hűségre.
Szóval külsőtöl függetlenül nekem nem kell egy címlaplány akiért állandóan kűzdeni kell a többiekkel.
Van pár ilyen barátom aki stabil párkapcsolatban is él azoknak is próbálnak udvarolni és néha közel vannak ahoz,hogy elcsábuljanak bármennyire is szeretik a párjukat.
#5 -nek igaza van
Alapból nagyon kevés férfinak van erre esélye, hogy címlaplánnyal jöjjön össze.
A többségnek ilyenen gondolkodnia sem kell, én sem szoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!