Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak , ti szívesebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak , ti szívesebben randiztok egy címlap lánnyal vagy egy átlagos lánnyal ?

Figyelt kérdés
Nekem úgy jön le , hogy túl nagyok lettek az elvárások. Mint férfi mint nő személyében és mintha nehezebb egy normális párt találni
2021. júl. 23. 06:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azzal randizok szívesebben, amelyik értelmesebb.
2021. júl. 23. 08:11
 12/18 anonim ***** válasza:
milyen lécet tesznek magasra ?
2021. júl. 23. 08:21
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
En szívesen randizok átlag lánnyal csak eddigi tapasztalataim alapján (mind párkapcsolat, mind alkalmi/szex kapcs.) ugyan olyan felszínes mind. Nyilván olyan veszesen szar kinezetem nem lehet, de valahogy mindig elojon a magasság téma náluk.
2021. júl. 23. 08:28
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Biztos hogy átlagos vagy? Egy átlagos csaj könnyen talál párt.
2021. júl. 23. 08:40
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Nekem ilyen hülye megmentő személyiségem van. Leginkább a nagyon visszahúzódó introvertált csajok jönnek be, lehetőleg szemüveges fekete haj a nonplusz ultra. Nem igazán vágyom címlaplányra, ismerek párat,de mindegyik lelki roncs. Egy kedves aranyos fiatalon meggyötört lány viszont fel tud ragyogni mint egy szupernova, csupán egy kevés szeretetre van szükség és hűségre.

Szóval külsőtöl függetlenül nekem nem kell egy címlaplány akiért állandóan kűzdeni kell a többiekkel.

Van pár ilyen barátom aki stabil párkapcsolatban is él azoknak is próbálnak udvarolni és néha közel vannak ahoz,hogy elcsábuljanak bármennyire is szeretik a párjukat.

2021. júl. 23. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Te is szívesen randiznál Chris Hemsworthel nem? Naugye...
2021. júl. 23. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

#5 -nek igaza van

Alapból nagyon kevés férfinak van erre esélye, hogy címlaplánnyal jöjjön össze.

A többségnek ilyenen gondolkodnia sem kell, én sem szoktam :)

2021. júl. 23. 16:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy egy címlaplány miben különbözik egy átlagos lánytól. Ezt az instamodell dolgot sem értem, öreg vagyok már.
2021. júl. 24. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!