Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?
Egy másik kérdésnél olvastam
"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!
Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)
Pedikür: 2-3 hetente 7000
Szoli: havi 10 K kb.
Kondibérlet: havi 30
Fodrász: havi 20
Kozmetikus: havi 7000
Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"
brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD
Nekem Bp-en van szépségszalonom, úgyhogy képben vagyok az árakkal.
Fodrász:aki 3 hetente jön tőfestésre, ott min 8-10ezer. Aki mondjuk fiatalabb, és nem tőfestés, hanem melír vagy vmi más technika hosszú hajra, az min 15 000, de legtöbb helyen 30 körül van.
Géllakk 5-6000-től kezdődik, és igen, vannak igènyes nők, akiknek nem ér véget a körömvágással a kézápolás, hanem szeretik a szép körmöket.
Műköröm:8-10 000-nél kezdődik. Mindez 3 hetente.
Pedi:kb 4-6 hetente géllakkal szintén 10-12 000.
Kozmetika?
Kb 14 000-ből nyúlok az arcàhoz és szedem ki még pluszban a szemöldökét.
Rengetegen járnak gyantára, alaphangon 8-10 000 havonta.
A szoli az olyan 4-5000kb ha valaki hetente jár.
Kondi, ha csak bérlete van, kb 15-20 000. Ha edző is, akkor csillagos ég.
Egyedül talàn a ruhàkra nem megy el ennyi reálisan, viszont az egészsèges, minősègi étkezés minimum a duplájába kerül.
És nem irodai micikék, te szerencsétlen életű, hanem mindegyik 300 felett keres, különben éhenkórász lenne, mint te.
Én kozmetikus vagyok, és 500 körül keresek, na mit szólsz, csóringer?
körmömet magamnak tartom rendbe, szoli helyett nyáron napozok, a kondibérlet nálunk 15 ezer
fodrászhoz 3 havonta járok és akkor 8 ezer
a kozmetikus stimmel
ruhát akkor evszek ha esemény van vagy elszakadt az eőző, de kb 20 havonta megvan
amúg yha egy férfi elvárja a nőtől
a frissen manikűrözött körmöket
a jó alakot
az ápolt arcbőrt
a szőrtelenséget
a stílusos megjelneést
és kóctalan fényes hajat
akkor az ennyibe kerül
pl egyetlen melltartó 8-10 ezer forint, amiről a férfiaknak általában fogalma sincs
Volt csajom nem járt körmöshöz, és kozmetikushoz is csak 2 havonta, tisztításra.
De edzésre, na arra ment a pénz rendesen: úszás, kick-box, kondi, jóga, pilatesz, TRX. Olyan havi 100.
"Egyetlen melltartó 8-10 ezer ft"
Kínaiba ezer ft
Én alig költök ilyesmire. Nem látom értelmét, ezt főállásba lehetne csinálni hogy rohangálok fodrásztól körmösig.
Mindent magam otthon megcsinálok, szoliba nem járok, konditerembe se, azt is otthon el lehet intézni.
Mégis tip top nézek ki, és nem vágyom rajzolt csodálokozó szemöldökre. Nincs tetoválásom sem, és nem is lesz semkiféle ostoba firkantás rajtam nem is értem aki ezért még fizet is, ingyen sem kellene.
Amiről nem tudnék lemondani, drága arckrémek, vitaminok, étrendkiegészítők, olcsóbb ruhák. De így is fillérekből megvagyok.
Amit felsoroltál kérdező az nem az átlag, sőt, nagyon nem.
Fizetéstől nem függ, mert mindenki arra költ ami fontos neki. Van aki elissza, elcigizi, más elutazgatja, mások meg a lakásukra költenek többet, megint másoknak meg az fontos hogy milyen autójuk legyen.
- körmös három hetente 6000
- infratrainer havonta 25 ezer
- tápkiegek havi 30 ezer (fehérje, kollagén, vitaminok stb)
- kozmetikus havonta 3000 (szemöldök szedés-festés)
- Fodrász félévente 10 ezer
- ruhákra havi 50 körül költök, mert sokat fogytam és újra kellett építeni a ruhatáramat, de ez idővel biztos csökkenni fog
Jah, és nem csak irodai micikék léteznek, én pl a 700 nettós fizetésemből finanszírozom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!