Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy átlagos nő tényleg ennyit...

Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél olvastam

"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!

Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)

Pedikür: 2-3 hetente 7000

Szoli: havi 10 K kb.

Kondibérlet: havi 30

Fodrász: havi 20

Kozmetikus: havi 7000

Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"

brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD

2021. dec. 11. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 Metionin ***** válasza:
100%
Hát az túlzás, hogy az átlag nő, hiszen sokan nem engedhetik meg maguknak. Köröm, fodrász, kondi van jóval olcsóbban ezeknél, szoliba meg pedikűröshöz, kozmetikushoz sem mindenki jár. Biztosan van, aki költ rá ennyit de szerintem ebből van kevesebb.
2021. dec. 12. 13:04
 42/84 anonim ***** válasza:
68%

Gyönyörű nőket ismerek, az edzés és az ápolt kinézet stimmel, de kb ennyi. Olcsó ruhákat hordanak, egyszerű, rövidre vágott körmeik vannak, fodrászhoz én gyakrabban járok, mint ők, mert a rövid hajnak jobban kell a nyírás.

Elhiszem, hogy lehet így is jó nőnek lenni, de általában aki szép az csak arra költ, hogy az is maradjon. Igaza van annak, aki azt mondja, hogy így csak az él, aki nem tud bánni a pénzzel. És oké, felőlem élhet így, de ezt ne állítsuk be sem általánosnak, se a szépség zálogának, mert nem az.

2021. dec. 12. 13:07
 43/84 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag azért nem ez.

Én pl főleg ruhákra költök, arcápolásra, étrendkiegészítőkre és ennyi. Ez is pár tízezer tud lenni havonta, mert mindig van valami, hol cipő kell, hol fehérnemű, hol felsők. Szóval igyekszem csak úgy vásárolni, hogy ami kell, de a mai fast fashion világban nem túl tartósak a ruhák, mindig van valami, amit pótolni kell. És annyira azért nem olcsók a dolgok, pl tegnap akartam venni vastag, meleg harisnyát, hát a legolcsóbb, amit találtam 3500 Ft volt. És akkor ez csak egy harisnya. Egy jó télikabát vagy cipő, és mindjárt úgy repkednek a tízezrek, hogy örök nézni.

Kollagén-hyaluron kapszula fixen havi 3000 körül van.

Arckrém, fényvédő, szérumok sem olcsók, de ezek szerencsére nem egyszerre szokták elfogyni, és nem is havonta, viszont valami szinte mindig elfogy amit pótolni kell.

Smink mostanában minimális, alig sminkelek korona óta, kb 2 havonta veszek valami olcsóbb szempillaspirált.

Kozmetikushoz, körmöshöz, fodrászhoz, pedikűröshöz, kondiba, szoliba nem mindenki jár.

Viszont vannak olyan tételek, amiket ez a lista nem tartalmaz, pl a már említett smink, szépségvitamin, bőrápolási cuccok, vagy akár parfüm, hajápoló termékek. Nincs benne pillás, ami nem alap, de aki ilyen szoli-körmös vonalon mozog, annak általában műszempillája is van. Szóval ez a lista bár sok, de csomó minden hiányozik róla.

2021. dec. 12. 15:30
 44/84 anonim ***** válasza:
29%

Annyira vicces vagy, hogy leírod, hogy te mit csinálsz, aztán utána hozzáteszed, igaza van annak, aki azt mondja hogy így csak az él, aki nem tud bánni a pénzzel. Azért vagy vicces, mert amiket te felsoroltál, mert te arra költesz, nem gondolod feleslegesnek, de ami te nem csinálsz, más viszont igen, az már felesleges pénzköltés és a másik már nem tud bánni a pénzzel. Azért ez elég meredek.

2021. dec. 12. 15:36
 45/84 anonim ***** válasza:
0%

44

Férfi vagyok, cunci

2021. dec. 12. 15:39
 46/84 anonim ***** válasza:
81%

Az még jobb. Akkor honnan tudod, hogy kinek mire van szüksége? Ne haragudj, de te el tudod képzelni, hogy egy nő számára mennyire fontos például a szőrtelenség és van, akinek olyan helyen is nő, ahol mondjuk nem borotválhatja? Pl. nyak, áll, bajusz, stb? A problémás arcbőrt elég nehéz rendben tartani és te vagy vele, hogy egy kozmetikus mennyit tanul egyébként ? Jobban tudva a dolgát, mint Mariska otthon, mivel ezt tanulta, valakinek szüksége van erre. Valakinek gyengék a saját körmei, annak ellenére is, hogy oda figyel az étkezésre meg mindenre, ezért van műkörme. Egy jó körmös másfél óra alatt már megcsinál egy körmöt, otthon ez kicsit több idő stb. De feleslegesen magyarázom, mert úgysem fogod megérteni, hogy bizony nő es nő között is van különbség és amire nekem nincs szükségem, arra lehet másnak igen és fordítva.

Egyéb betegségek és gyógyszerek szedése miatt is kialakulhatnak problémák, például a szőrösödés is.

Te olyan gyönyörű nőket ismersz, akik olcsó ruhákat hordanak, mert te abban a környezetben mozogsz és nem ismersz olyan nőket, akik mondjuk nem hordanak olcsó ruhákat és nem így élnek. Te csak ezeket a nőket ismered meg az instapitsákat, nálad ez a két véglet van. Te ebből indulsz ki, és ez sokat elmond ám rólad.

2021. dec. 12. 15:51
 47/84 anonim ***** válasza:
79%
45: felmerul a kerdes, akkor egyaltalan honnan tudod, hogy ezek a nok draga vagy olcso ruhakat hordanak? egy sima farmer - pulcsi paros is lehet draga, nem csak a flitteres csicsas szarok kerulnek sok penzbe (sot..). vagy nem tudom, ferfikent hogy lehetsz ennyire tisztaban a noi ruhak arauval ranezesre
2021. dec. 12. 16:06
 48/84 anonim ***** válasza:
36%

44# Bocsi, de a 42 es szerintem arra gondolt, hogy kevés pénzből is lehet jól kinézni, főleg ízlésesen.

És igaza van, aki túl költ magára az nem tud bánni a pénzzel, mert mint férfi nem fogja értékelni hogy mennyit költesz magadra, mert ők csak a csinosságot nézik, a részletek nem érdeklik.

Példa: én pl lakkozom a körmöm, szépen kipolírozom, festem, rövid, piros, a pasik imádják és szinte ingyen van. A hatás ugyanaz, mintha elmennék körmöshöz, és elköltenék ezért x ezer ft ot.

Tehát ugyanúgy csini és igényes vagyok a szemükben, és nem költök olyanra amit magam is meg tudok csinálni.

2021. dec. 12. 19:24
 49/84 anonim ***** válasza:
82%

48:

‘aki túl költ magára az nem tud bánni a pénzzel, mert mint férfi nem fogja értékelni hogy mennyit költesz magadra, mert ők csak a csinosságot nézik, a részletek nem érdeklik.’

abban egyetertek, hogy a ferfiak tobbsegenek baromira mindegy, hogy kilakkozod magadnak a kormod egy 1000 forintos lakkal vagy eljarsz kormoshoz 10 ezer/alkalmankent, de ugyanakkor meg krvara semmi koze hozza, hogy en mire koltom a SAJAT penzem.

ha en 10 ezres gellakra akarom, akkor arra fogom, ha muszempillara, akkor arra, ha konyvre, akkor arra, ha minoegi bugyira, akkor arra.. amig az en penzem es nem a kenyerrevalot veszem el, addig ne szoljon mar bele. nyilvan mas minimalberbol 10 ezres ruzsokra kolteni, mint havi netto 4-500 ezerbol. azert nem mindenki minimalberen van alberletben.

en se szeretek hulyesegekre penzt kiadni, de utalom, ha valaki bele akar ugatni az eletembe es arra, mire, mennyit koltok, amig x forint ott csucsul a bankszamlamon - csak azt eppenseggel nem kotom senki orrara.

2021. dec. 12. 19:36
 50/84 anonim ***** válasza:
68%
Biztos van ilyen, de én nem. Mélyszegénységből jöttem, ott csináld magad van, 14 éves korom óta vágom, festem a hajam, szerencsére középszőkéből hamvas szőkét leszívás nélkül is kihoz egy bolti hajfesték. Körmei re egy halvány lakkot teszek, ha van kedvem, pedikűrt, bőrtisztítást magamnak csinálok, kondiba nem járok, mert ahol lakók, van szabadtéri, illetve otthon edzek kézisúlyzókkal. Szoliba nem járok, ráncisítja a bőrt, 3 havonta veszek új ruhákat. Nekem havi 30ból megvan az egész úgy, hogy már nem vagyok szegény, mint diákként (havi 350),mégsem érzem azt, hogy pénzt kéne adják olyasmiért, amit minimális időráfordítással magam is meg tudok csinálni, hiszen jó a kézügyesség és 12 éven át rá voltam kényszerülve, amikor nem volt rá keret.
2021. dec. 12. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!