Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy átlagos nő tényleg ennyit...

Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél olvastam

"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!

Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)

Pedikür: 2-3 hetente 7000

Szoli: havi 10 K kb.

Kondibérlet: havi 30

Fodrász: havi 20

Kozmetikus: havi 7000

Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"

brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD

2021. dec. 11. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
28%
Azért ha hajfestékkel szívatja le a haját az tényleg hányás munka lesz.
2021. dec. 13. 20:17
 72/84 anonim ***** válasza:
23%
Milyen szánalmas undorító buta picsák vannak itt. Nem elég hogy nincs agya bánni a pénzzel és arra költ, hogy szétbassza a bőrét, de még pontozza is le azt, akinek több esze van. Undorító, irigy rosszindulatú senkiházik vagytok, nem bírjátok elviselni, ha valaki úgy jobb nő nálatok, hogy nem megy rá a fizetése minimum fele. 😂
2021. dec. 14. 08:53
 73/84 anonim ***** válasza:
18%

72

🤣🤣🤣

Amúgy ja.

2021. dec. 14. 08:56
 74/84 anonim ***** válasza:
3%
Számomra is félelmetes hogy nők micsoda összegeket képesek képesek áldozni, hogy "szépek" legyenek. Hol vannak már azok a 60-as 70-es évekbeli hölgyek akik mindenféle cicoma nélkül is csinosak voltak, vagy az ő arcuk is agyon volt kozmetikázva? Én nem hiszem!
2021. dec. 14. 11:50
 75/84 anonim ***** válasza:
86%

74: hidd el, akkoriban is koltottek sminkre, ruhakra, fodraszra az igenyesebb nok. mondjuk ennyi mu dolog (mukorom, muszempilla, ajaktoltes stb) nem volt meg, az teny.

de abba is bele kene gondolni, hogy a mai ferfiak irrealis, photoshopolt viszababakhoz szokott izlese es elvarasai kenyszertik bele a mai noket ebbe az elkepeszto koltekezesbe.

hidd el, a 60-as, 70-es evekben egy ferfi se huzta a szajat, ha no karja, laba, honalja, puncija szoros volt. ma meg meglattok egy kosza szorszalat vagy egy nem pont frissen bororvalt honaljat es megy a frocsoges, hogy milyen no ez, igenytelen! ugyhogy a no inkabb elmegy tobb szazezerert lezereres szortelenitesre, nehogy veletlen szoros maradjon a combja.

ma mar az is le van koverezve, akinek atlagos, nem edzett, de csinos alakja van, mert azt hiszik a ferfiak, a 20 eves instan latott fintess modell teste a ‘normalis’ es akin van egy kis narancsbor, stria vagy nem full lapos a hasa, az nektek mar ertektelem. tehat szerdncsetlen no inkabb megveszi a kondi berletet 30-40 ezerert, elmegy mindenfele narancsbor kezelesre szinten legalabb ennyiert, hogy tudja tartani a lepest es ne legyen leigenytelenezve. hidd el, nagyapad nem huzta volna a szajat, ha nagyanyadnak nincsen tokeletes felgombbe guggolt segge es nem allnak egnek a mellei.

csak magatokat okolhatjatok, amiert a nok ilyen irrealis osszegeket koltenek a jo kulsore.

2021. dec. 14. 12:00
 76/84 anonim ***** válasza:
4%

75. "de abba is bele kene gondolni, hogy a mai ferfiak irrealis, photoshopolt viszababakhoz szokott izlese es elvarasai kenyszertik bele a mai noket ebbe az elkepeszto koltekezesbe."

Na én férfi létemre pont az ilyen viaszbabáktól tudnék sikítófrász kapni. Egy kevés szőr még kifejezetten szexi is tud lenni egy nőn. Akinek meg sok van akkor azt valamilyen hormonális probléma is okozhatja

2021. dec. 14. 12:11
 77/84 anonim ***** válasza:
95%

76,az is a kulcs szó. Az is okozhatja és abban az esetben idővel és sok energia, odafigyelés és pénz befektetésével korrigálható. Barátnőm olyan szőrös, hogy sok férfi irigykedhetne. Cirka 3-6 havonta kell epillátort vennie mert leég a motorja. Egy-egy szőrtelenítés maratoni időt vesz igénybe és a bajszát is szőkíti, így nem feltűnő. Sűrű, hosszú, fekete szőr van a karján, azzal nem szokott semmit csinálni, mert így még mindig emberibb, mintha gyantázza/borotválja és borostás lesz. Mindezt úgy, hogy a tesztoszteron szintje átlag alatti és igazán más hormonális gondot se találtak, ami magyarázná. Van ilyen is sajnos és annyira nem ritka. Az általad emlegetett időkben senkit nem érdekelt volna.

Nekem szerencsém van, mind a párommal (nem igazán hatja meg a szőr, engem jobban zavar magamon, mint őt) mind a genetikámmal. A legtöbb helyen világos, vékonyszálú és szinte láthatatlan. Így pl a combomat soha nem borotváltam. De ennek ellenére is lettem már megszólva.

A férfiak egy része kifejezetten ugrik a szőrre. És ez komoly nehézség azoknak, akik szőrösebbek az átlagnál. Ugyanígy jellemző a testalkat, testsúly kérdés is. Régen tényleg sokkal igénytelenebbek voltak a férfiak erre.

Ami a mű dolgokat illeti, volt egy időszak mikor valóban igaz volt, amire a 75ös utal, de szerintem a szilikon és egyéb beavatkozások ma már sok esetben inkább taszítóak a férfiak többségének, ahogy a stria és a narancsbőr is egyre elfogadottabb, bár erről tudnak úgy megnyilvánulni emberek, hogy a bicska nyílik a zsebemben. De egyre egyértelműbb az embereknek, hogy a nők többsége rendelkezik egyikkel, vagy mindkettővel.

Én pl mindkettővel, előbbivel azért, mert gyenge a bőröm és egyből szakad, utóbbival részben a genetikám miatt, részben az életmódom és a táplálkozásom miatt. Ebben is szerencsém van a párommal, akit nem érdekel.

Sok férfinek vannak irreális elvárásai az ilyen (látszólag) apróságokban. De, ha nem akarsz lépést tartani vele, megtalálod azt, aki felfogja, hogy te is egy sima ember vagy, hibákkal és változó külsővel. Aki pedig lépést akar tartani, az 0-24 görcsösen figyel magára és szinte tökéletessé válik.

Mindenki eldöntheti merre hajlik.

A többség közepen találja meg az egyensúlyt. Ad magára, vagy így, vagy úgy (lásd körmös, fodrász stb. otthoni kiváltása, vagy a szolgáltatások aktív használata) és megelégszik azzal, amit így ki tud hozni magából. Igaz ez mindkét nemre. De az, ami ma az átlag igényesség, az közel sem az, ami a 60-70es években volt. Lásd csak simán a hónalj szőrt, ami undorítónak számít, pedig öreganyám, de még anyukám se foglalkozik vele, mert az ő korukban nem volt gond.

A mai férfiak többsége messzire szaladna attól, ahogy öreganyám kinézett a 60as években fiatalon. Mert ma nagyon igénytelen lenne, pedig mindig is adott magára. Nagyon más, mikor forgatod a 60-70es divatlapokat és a modellek (akik már akkor is sminkelve voltak, jól beállított fénnyel és testtartással) akiket látsz natúr szépségnek tűnnek és más lett volna akkor elmenni a Balatonra és szétnézni. El kell fogadni, hogy a közizlés változik. Nem lehet a két generációt összehasonlítani.

2021. dec. 14. 13:44
 78/84 anonim ***** válasza:
24%
Hát ezek az új hozzászólások annyira szánalmasak hogy már szavakat nem találok rá érdekes módon azok a nők akik járnak ilyen helyekre nem szóljak le azokat akik viszont nem járnak ugye ez a kommentekből is látszik de azoknak akik nem járnak annyira fáj nekik hogy a másik jár hogy már rendes személyleírást írnak az emberről meg az életüket is leírják csak azért mert mondjuk elmegyek körmöshöz ez igen tényleg na ezen is látszik tényleg hogy nem vagytok normálisak nektek beteg az agyatok teljesen. Másrészt ezek a mű dolgok hogy műköröm meg nemtom mi jaj könyörgöm emberek gondolkodjunk már egy kicsit el valakinek szüksége van rá nehogy már mindig te saját magadból indulj ki hogy neked jaj de szépek a körmeid jaj de csodásak a körmeid másnak van betegség ami miatt a körmét csúnyák lehetnek másnak éppen alig van szempillája ki se tudja festeni elmegy mondjuk pillás hoz bármi probléma lehet a bőrrel is hogy kozmetikushoz jár meg akármi ne akarjátok mert jobban tudni mint a másik aki éppen jár vagy már nem is értem tényleg most ilyenkor az irigység szól belőle tek hogy nektek mi a franc baja tok van úgy őszintén hát ez teljesen érthetetlen hogy ide írogattok támadni azokat akik járnak meg hogy mennyi pénzt költenek el hát könyörgöm mondjuk lehet hogy azért költ el annyi pénzt mert az is lehet hogy öt szer annyit keres mint te meg ő egyáltalán nem abban az élethelyzetben van mint te tehát lehet itt egymásnak ugrani nyugodtan de nem érdemes és csak saját magatokat minősíti tek ezzel mind a két oldalról az is aki ugrik arra aki nem vesz igénybe ezeket mert a végén meg a másik is aki ugrik arra aki igénybe veszi ezeket mert tőled hát ez abszurd
2021. dec. 14. 18:18
 79/84 anonim ***** válasza:
100%

78

Hagyok itt pár vesszőt meg pontot, használd őket bátran:

.................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2021. dec. 14. 18:38
 80/84 anonim ***** válasza:
47%

Huuuu. Nem semmi a kommentemet kersésben látni! 😁

Nos! Én ennyit költök! Nem tudom, hogy ez átlagos e, de a legtöbb kollegám hasonlo osszegeket költ el ezekre a dolgokra, (vagy még többet)

2021. dec. 14. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!