Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan nők, akik orvosok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők, akik orvosok, randiznának olyannal, aki nem vezető, csak egyszerű alkalmazott átlagos fizetéssel?

Figyelt kérdés
Egy kezdő orvos bére bruttó 687 ezer Ft-ról indul (a 2023-tól évrényes bértábla alapján), ami 6 év után 1,2 millióra változik, majd később dinamikusan tovább növekszik az évekkel (gondolom túlórával, ügyelettel, nettóban is kb. ez meglehet). Ennek fényében nőként randiznátok olyannal, aki 35 évesen csak nettó 700 ezret tud felmutatni alkalmazottként, és nem tudja garantálni, hogy évi 4-5%-nál jobban emelkedjen a fizetése?

2021. aug. 14. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha ilyen kőgazdag vagy, miért nem Dubajban csajozol ahelyett, hogy a 70 éves doktor nénikre izgulnál?
2021. aug. 14. 14:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem 70 éves, és eredetileg nem tudtam, hogy orvos.
2021. aug. 14. 14:22
 3/13 A kérdező kommentje:
A kőgazdagtól meg nagyon messze vagyok. :)
2021. aug. 14. 14:24
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Az itteni nők csak diplomás emberekkel kezdenének, saját bevallásuk szerint
2021. aug. 14. 14:33
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Abba egyébként belegondoltál, hogy ha ezzel a bevétellel az elmúlt 20 évben évente vettél volna egy-egy lakást, és kiadtad volna őket, akkor most havi sok milla ingyen bevételed lenne. Talán a töketlenség az, ami nem tetszik a doktor néninek...
2021. aug. 14. 14:42
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha én nettó 700k-t keresnék nem a gyakorin lógnék az biztos... Kamukérdés.
2021. aug. 14. 14:43
 7/13 A kérdező kommentje:

20 éve még gimnáziumba jártam 15 évesen, aztán egyetem.

Kezdetben pedig ennek a töredékét kerestem, évről évre növekedett.

Lakásom van és megtakarításom is. Azon lehet vitatkozni, befektetési céllal most érdemes -e lakást venni, de abban valóban hibáztam, hogy pár éve nem ebbe tettem a pénzem. Viszont évente aligha tudnék lakást venni, még hitellel sem.

2021. aug. 14. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
hmm veled nem azért nem randizik egy orvos nő, mert csak alkalmazott vagy és csak 700e-et keresel.
2021. aug. 14. 15:35
 9/13 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, nem 20 éve dolgozok, hiszen akkor 15 éves voltam (csak 10+), és nem volt végig ennyi a fizetésem (az folyamatosan emelkedett, kezdőként az ötödéről indult ), így aligha vehettem volna évente egy lakást.

Ha éves szinten nézem, és nem költenék semmit, a mostani fizetésem 8,4 millió Ft-ot tenne ki (azért ennyi nem maradhat, valamiből élni is kell), ami önerőnek jó lehet egy garzonra, de akkor se jönne ki belőle évente egy lakás a mostani árakon.

Befektetés terén más irányokba mentem el, ami utólag tudom, hogy kevesebbet hozott, ettől függetlenül ez is tervben van. És lehet rosszul teszem, de most várok ezzel a jövő évi választásokig, a moratórium kivezetéséig, stb.

2021. aug. 14. 18:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Úgy gondolod, hogy évente tudni kéne egy új lakást venni az adott évi fizetésedből?
2021. aug. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!