Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora hátrány a nőknél, hogy alkalmazott vagyok és nem vállalkozó?
Fogalmuk sincs róla, milyen egy vállalkozás.
Édesapám is vállalkozó, rengeteg macera van a céggel, az összes adóbevallás, elszámolások, díjak, nincs havi fix, házalnod kell, aztán vannak jobb és rosszabb időszakok. A munkakörbe sem tartozik bele minden... Engem is be akar venni, de mondtam neki, hogy egy átlagos vállalkozás lutri. És ragaszkodom a havi fixhez, még ha ott is kell ülnöm napi 8 órában és nem én vagyok a főnök.
Egy vállalkozást a sok punci úgy képzel el, mint pl. a Zwack. Csak ez egyáltalán nem így megy. Gyakorlatilag a legnagyobb senki is nyithat és be is csődölhet vele. Attól, hogy jól hangzik, egyáltalán nem lesz tőle az illető nagy ember. Keress olyat, akinek van rálátása a dolgokra és nem magazinokon nevelkedett.
20l
Vállalkozó se jó minden estebe.Annak is megvannak a hátrányai.
Na bumm,találkoztál egy ilyen csajjal.Van akinek ez számit.Keress olyat,akit nem érdekel ez.Sokakat nem érdekel,főleg ha szerelmesek.
5. Ez rohadtul nem így van, csak nem a flegma p...áknál kéne teperni. Ill. amit erről gondolok, az, hogy biztos szar lehet, ha nem jön össze semmilyen csaj, és nyilván ezért mesélik be maguknak, hogy minden nő a lóvére hajt, mert így találnak rá magyarázatot maguknak, és nem magukban kell keresni a hibát :D.
Rengeteg normális, nem elszállt igényű nőismerősöm van, ezek közül páran egyedülállóak is. Volt, aki nála rosszabb végzettségű és kevesebbet kereső embernek is adott volna esélyt, de annak meg ő nem kellett. Én meg olyan párral vagyok együtt 5 éve, aki kevesebbet keres nálam, és jéééé, de furcsaaaaa, hát én vagyok a nő.
Legyél egyéni vállalkozó, és dolgozz alkalmazottként színlelt szerződéssel.
Win-win :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!