Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora hátrány a nőknél, hogy alkalmazott vagyok és nem vállalkozó?
Figyelt kérdés
Randiztam egy nővel, szokásos kérdések oda-vissza, ki mivel foglalkozik stb. Mondtam neki az én foglalkozásomat, amiből persze következik, hogy alkalmazott vagyok (nem szar meló amúgy). Erre eltorzult az arca, hogy "hmm, akkor nem is vagy a saját magad ura? az úgy gáz"... Onnantól lőttek a randinak, szabadulni akart ő is, én is. Pedig ő is alkalmazott, én kb. a háromszorosát keresem... Ekkora gáz ez manapság? F272017. máj. 19. 12:23
11/12 anonim válasza:
Én is alkalmazott vagyok és nem szívesen ismerkednék vállalkozóval mert van a családban is, ismeretségi körben is, és kevés stresszesebb dolgot tudok elképzelni annál, hogy hazánkban valaki vállalkozó legyen. Ez az egész butaság, ha leveleztek, úgyis kiderül ez és akkor nem lesz kínos az első randi.
12/12 anonim válasza:
Nahát akkor összehozom ismerősömmel talán havi 300e a nyeresègük amiből adózni is kell,könyvelőt fizetni ide oda.
Megmarad talán nettó 100e.
Tessék ott a vállalkozója,otthon ül egèsznap ès apróért hajt.
Èn meg alkalmazottkènt bőven jobban èlek ès èrzem magam,utazgatàs akár,nem kell adókkal p_csölnöm,harcolnom hülye ügyfelekkel.
Szívesen összehozom néhány ,, vàllalkozó"-val.
Egyik panelba lakik a màsiknak kocsija sincs,nyaralni nem voltal.nem tudom mióta.
De verheti a mellét a csaj hogy vállalkozó a pasija. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!