Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy átlagos nő tényleg ennyit...

Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél olvastam

"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!

Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)

Pedikür: 2-3 hetente 7000

Szoli: havi 10 K kb.

Kondibérlet: havi 30

Fodrász: havi 20

Kozmetikus: havi 7000

Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"

brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD

2021. dec. 11. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
0%
29# Tessék mondani, hol és miért fizetnek ennyit?
2021. dec. 12. 08:57
 32/84 anonim ***** válasza:
30%

Nem értem mi a baj a 11-es válaszával. Én se költök semmire. A pólóm is 150 ft volt a kilós turiból és csodaszép kifordítható flitteres amit mások is megnéznek.

Felfoghatatlan számomra, hogy lehet ennyi pénzt csak úgy elverni. Az ilyen emberek nem gondolkodnak előre?

Konkrétan a befektetésemből élek, mert soha nem szórtam a pénzem. Igen is pénzügyi tudatosság, hogy szórod-e pénzt vagy sem.

24L

2021. dec. 12. 09:05
 33/84 anonim ***** válasza:
73%

Szoli...? Instant ráncok, meg öregedés... Inkább tudatos bőrápolás, arctisztító szerek, hidratáló, fényvédő, szükség esetén szérumok. Szoli... Az idióták szoliznak csak manapság (meg azok, akiknek esetleg fellépéshez kell, de inkább enzimes önbarnító, az nem teszi tönkre a bőrt).

Körmömre a vitaminokat költök, meg egy jó manikűr készletet, amit x évente cserélek.

Igazából sorolhatnám végig, de baromság. Minőségi étkezés, megfelelő bőr és hajápolás, testmozgás (kb ez az egyetlen, ami valid a felsorolásában) az, ami igazán pénzbe kerül. Ezekre is el lehet egyébként vagyonokat költeni, mert egy Paula's Choice termék nem olcsó, és nem mindenkinek lesz a bőrére megfelelő a Revox vagy a TO.

2021. dec. 12. 09:06
 34/84 anonim ***** válasza:
76%

Nem költök ennyit és szerintem a nők nagy része sem.

Jártam régen körmöshöz havonta 5 ezer Ft volt. Mostmar magamnak csinálom, nagyon ritkán veszek pár ezer Ft-ért anyagokat ami elfogyott. Pedikűr, szoliba nem járok. Kondibérletem 7 ezer Ft. Fodrászhoz évente járok. Hajvágás 5 ezer, babylights festés 40 ezer. Kozmetikushoz eddig nem jártam most szeretnék majd menni mikrodermabráziós kezelésre az 9 ezer Ft.

Cipőt, ruhat, táskát nagyon ritkán veszek. Évente 2x, nagyobb mennyiségben, az maximum 50 ezer ft.

2021. dec. 12. 09:12
 35/84 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem, miért köpködtök azokra, akik szeretik az igényes körmöket, de nem tudnak géllakkozni. Nem nagyobb pénzszórás, mint bármi más.

Mi közötök van hozzá, hogy valaki igènyes, és eljár gyantáztatni, vagy őszül, ès 3 hetente festeni kell a hajtövét, mert lenő?

Ok, ti nem költötök rà valami okból, de másnak van rá pénze és igénye.

Miért kell beléjük kötni?

Csak az viselkedik így, aki irigy és rosszindulatú.

24 éveske, örülj neki, hogy neked jó a turis póló, nem is izgat senkit, akkor téged miért izgat, hogy másnak meg más felel meg?

2021. dec. 12. 09:15
 36/84 anonim ***** válasza:
22%

31

En is kb ennxit keresek. Beszerző vagyok! (Csoportvezető) ehhez még hozzá jönnek a juttatasok,+13.havi! "Szemet amerikai multi"- nál fizetnek ennyjt

2021. dec. 12. 09:15
 37/84 anonim ***** válasza:
24%
31: német multi, IT operations manager pozícióban
2021. dec. 12. 09:23
 38/84 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ha megtudnád a nettómat, felkötnéd magad. 😉 Mondjuk nem azért vagyok itt, hogy ezzel hencegjek. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy többet költök a hobbimra és a családomra, mint a szépségápolásomra, még úgy is, hogy ha valaki, én aztán nem sajnálom a pénzt a test kímélése szempontjából nagy jelentőségű sportfelszerelésre és magas színvonalú arcápolási termékekre. Illetve munkából adódóan természetesen szükséges, hogy ápolt legyen a kezem, elegáns a ruhatáram. Csak azért olcsó a kosztüm, mert édesanyámmal varratom anyagáron.
2021. dec. 12. 11:24
 39/84 anonim ***** válasza:
87%

Akkor most hogy is van ez? Minden nap szídod a 30 feletti nőket, a magyar nőket, és elmondja őket más is mindenféle lepukkant, leharcolt szennynek.

Itt a példa, hogy lehet ezt másképp is csinálni, és rengeteg az ápolt nő, aki hajlandó sokat tenni érte, hogy vonzó legyen. Kortól függetlenül.

De ez se jó!

Alapvető biológiai tény, hogy az emberi nőstény nemi szerve, hónalja, lába szőrös, és meglehetősen erős szagú, pont úgy, mint az emberi izzadtság, vizelet, széklet és menstruáció is. Természetes állapotában, nulla forintból egy nő igenis így néz(ne) ki. A haja meg idővel őszül, töredezett, a körme meg koszos és beszakadt, a sarkán meg vastag és repedt a bőr.

Az a helyzet, hogy már az az állapot is pénzbe kerül, hogy valaki minden nap tiszta, illatos, hajat és fogat mos, a körme egészséges és rövid, de tiszta, és higiéniai termékeket használ, ha megvan neki. Az is pénzbe kerül, hogy tiszta, rendezett a ruházata. De ez még mindig az "igénytelen" szint, ha nem divatos a megjelenése, és nem szőrtelen tetőtől talpig, a hajat leszámítva.

Pénzbe kerül? Igen! Neked kell fizetni? Nem! Akkor meg miafas2t érdekel?

Tudod, a legtöbb férfi ezen azért nem csodálkozik, mert tisztában van vele, ugyanis ő is veszi ezeket, eljár fodrászhoz, akár pedikűröshöz vagy kozmetikushoz is. Tudod te, hogy mibe kerül egy ápolt szakáll? Nem, mert les2arod, mert ingyen nő, csak lusta vagy borotválkozni, és a hajad anyád vágja géppel, fél évente egyszer.

Most tudom, hogy újat mondok, mert még sose próbáltad, de a konditerem vagy a gyantázás, esetleg a szoli, az a férfiaknak sincs ingyen! Lehet köpködni a nőket, amiért az izmos, szőrtelen, aranybarna mellkasra jobban izgulnak, mint a te bojler testedre, a dohos szagú ruhában.

2021. dec. 12. 12:10
 40/84 anonim ***** válasza:
100%

amugy egyertelmuem provokacio a kerdes, mert senkinek semmi koze hozza, hogy a masik mire kolti a penzet. valaki havi 50-60 ezret eldrogoz vagy eliszik, a masik sminkre kolt ennyit, a 3. meg a hobbijara. BAROMIRA NEM A TE DOLGOD. mi a ..-ert kell allandoan mas tarcajban turkalni es szamonkerni??

ha egy no a pasija penzet kolti magara, az nyilvan visszatetszo kicsit, de egyreszt keves ilyen no van, masreszt meg ahhoz sincs semmi kozod, nyilvan a pasi onkent adja a mucikanak azt a 20ast fodraszra, senki nem kenyszeriti ra. ha van ra keret es neki meger annyit a csaja top kulsoje, hogy penzelje, akkor az az o maganugyuk. mindenki jol jar: a pasinak lesz olyan csupasz muszempillas toltott szaju frissen belott frizuraju noje, amivel

lehet instan villogni, a. nonek meg ez nem kerul penzbe. szimbiozis. nem kell am szegeny pasikat annyira sajnalni, mert senki nem fegyverrel csalja ki belole a penzt. mindez NEM A TE DOLGOD. csak frusztral, hogy se nod, se penzed.

en bizonyos dolgokra sokat koltok, bizonyos dolgokra minimalisat.

kormom, szemoldokom magamnak csinalom, a szoli az proli dolog es rancossa tesz, kozmetikusra nincs szuksegem, a hajam szep, egeszseges, dus, termezstes, fel evente levagatom a veget es kesz. nem a mindenfele fazontol meg szintol lesz szep a haj, hanem a megfelelo apolastol.

tehat nekem pl. a fodrasz az felevente 6000 ft kb, de 8 ezres sampont es balzsamot hasznalok. mas meg havonta jar fodrazhoz, festet, vagat, de beeri a 800 ftos drogerias cuccal is. kinek mi.

amire en sokat koltok, a minosegi kozemtikumok, borapolasi termekek es a smink. persze valaki meg ezen sporol, mert szinten jo neki a 2000 ftos drogerias vacak, de nekem ennyit KELL koltenem, mert problemas a borom es nem kenhetek ra barmit. sminkelni szeretek, black friday-n pl. 50 ezerert rendeltem sminkcuccokat, de ahogy irtam, cserebe nem koltok mondjuk muszempillara meg szemoldoktetokra meg ilyesmire. valaki ezekre kolt es sminket alig vesz.

ezen kivul szeretek oltozkodni, a normlalis, igenyes, minosegi ruha meg draga. ez van. a sajat penzem koltom mindig mindenre, jol nezek ki, jo a cuccom, hajam, sminkem, megfordulnak utanam a ferfiak. soha egy pasi se fizetett nekem ebben az eletben semmit egy-egy ebed vagy ital meghivason kivul.

en igy tokeltesen jol elvagyok, nyilvan kevesebbol is lehetne jol kinezni, de ha en megengedhetem magamnak a 8 ezres ruzst meg a 15 ezres alapozot es a 25 ezres farmert, akkor kinek mi a franc koze van hozza!? ha csoro vagy, lehet jobban fizeto munka utan nezni. vagy egyszerubb megoldaskent befogni a pofad es nem beleszolni mas penzugyeibe.:))

2021. dec. 12. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!