Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy átlagos külsejű lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos külsejű lány manapság már nem áll szóba egy átlagos külsejű sráccal és szerinte top pasi jár neki?

Figyelt kérdés
Ezért van az, hogy a nők 60%-át a pasik 20%-a dugja? Mint az őskorban amikor az alfahímek sokkal több szexhez jutottak mint a béták?
2021. aug. 21. 08:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
78%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. aug. 21. 08:54
 2/28 anonim ***** válasza:
73%
Igen, az átlagos külsejű srácok mind szinglik, csak a top pasiknak van barátnője. Azok a régi szép idők, amikor még bárki megerőszakolhatott bárkit büntetlenül...
2021. aug. 21. 08:55
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Idáig 80% volt, most lecsökkent 60%-ra? Kezdek már belezavarodni ezekbe az incel elméletekbe..
2021. aug. 21. 08:56
 4/28 A kérdező kommentje:

2

De te hol élsz? A 90-es években? Manapság a párkapcsolatokra úgy tekintenek mint valami túlértékelt valamire. A fiatal generáció már Tinderezik, fuckbuddy a legintimebb viszony.

2021. aug. 21. 08:58
 5/28 anonim ***** válasza:
42%

A szeretőm alfa, ha erre gondolsz.

Vonzom, érdelkődik irántam. Hülye lennék lejjebb adni.

(40/N, átlagos)

2021. aug. 21. 08:59
 6/28 A kérdező kommentje:

3

Talán a 80% túlzás. De nem tudom mennyi az átlag külsejű lány? 60%? Esetleg 70? Vagy 80? Nem tudom és nem is a számokon van most a lényeg. Egyébként nem incel, voltam már kapcsolatban. De megfigyelni és kérdezni attól szabad.

2021. aug. 21. 08:59
 7/28 A kérdező kommentje:
Az 5-ös igazolja a sejtésem?
2021. aug. 21. 09:00
 8/28 anonim ***** válasza:
57%
Miért legyek együtt olyan pasival, aki semmit nem tud adni, csak elvesz?
2021. aug. 21. 09:04
 9/28 A kérdező kommentje:

8

Mit vesz el egy hozzád hasonlóan átlagos férfi?

Mit ad egy alfa?

Miért természetes a nőknek a saját szintjük felett keresgélni míg a pasiknak saját szintjük alatt kell keresgélniük? Ez is a hülye feminizmus eredménye?

2021. aug. 21. 09:07
 10/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem, ez a kasztrendszer a ti fejetekben létezik.

Olyan férfival vagyok, aki tetszik. Az ízlést nem lehet megerőszakolni és nem érdemes megpróbálni. Tudom, hogy vannak férfiak, akiknek mindegy, csak luk legyen, de én nem vagyok segélyszervezet, ami a puncihiányt hivatott orvosolni.

Próbálkozott már nálam olyan hisztigép, akivel még nem is találkoztunk, de már osztotta az eszt, hogy nekem mit hogy kéne. Mihez kezdjek ezzel? Mi a jó ebben?

2021. aug. 21. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!