Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy átlagos külsejű lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos külsejű lány manapság már nem áll szóba egy átlagos külsejű sráccal és szerinte top pasi jár neki?

Figyelt kérdés
Ezért van az, hogy a nők 60%-át a pasik 20%-a dugja? Mint az őskorban amikor az alfahímek sokkal több szexhez jutottak mint a béták?
2021. aug. 21. 08:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

"És a nő mindezen esetekben jobban néz ki mint a pasi?"

Igen, akiket ma láttam az utcán, illetve a boltban, meg a volt párom kollégájának a felesége is sokkal jobban néz ki, mint ő.

De nyilván láttam már nem egy jóképű, jó kiállású férfit kevésbé szép barátnővel, mint ahogy fordítva is sokat.

Te nem?

Te tényleg csak top pasikkal látsz nőket, aki nem az anyukájuk, tesójuk vagy kolléganőjük?

2021. aug. 21. 10:53
 22/28 anonim ***** válasza:
89%
Hát gyerekek, nem azért, de én sokkal több szép, igényesen felöltözött nőt látok lestrapált pasik mellett, mint fordítva.
2021. aug. 21. 14:01
 23/28 A kérdező kommentje:

21

Nem csak top pasikkal, de ha nem top a pasi akkor a nő 2-3 számmal alacsonyabb kategória.

Igazából a top nőknek pénz is kell a jó külső mellé. A 7-8–as nők beérik modell sráccal.

Az 5-6-nak meg “csak” simán legyen helyes.

2021. aug. 21. 14:19
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább azt mondanám, hogy manapság már csak top külsejű fiúk/lányok, nők/férfiak vannak. Tessék végig menni az utcán. Csak ilyen párokat látni. Ha pedig te nem ütöd meg a mércét, nos az a te bajod.
2021. aug. 24. 22:06
 25/28 anonim ***** válasza:
56%

24

Lehet azért néznek ki olyan top-on mert tesznek érte nem? Senki nem születik úgy hogy tökéletesen nézzen ki..ha zavar, tegyél érte vagy ne panaszkodj. A lehetőség előtted is ott van.

2021. aug. 24. 22:09
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
26: Inkább jó helyre születnek. Sajnos vannak olyan dolgok, amikre én nem adnék ki (annyi) pénzt, amit ők simán megtesznek/megvesznek. És nem, sajnos munkával is elég nehéz az ilyesmit összehozni, mert Orbánisztánban élünk, nekik van, nekem meg nincs. Vannak vesztesek és nyertesek. Aztán ki hova születik, úgy él.
2021. aug. 24. 22:15
 27/28 A kérdező kommentje:

25

Szerintem az meg szomorú, hogy a külső ennyire fel van értékelve 2021-ben a belső rovására. Szerinted nem?

2021. aug. 25. 09:24
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen
2022. ápr. 14. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!