Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos külsejű lány manapság már nem áll szóba egy átlagos külsejű sráccal és szerinte top pasi jár neki?
"És a nő mindezen esetekben jobban néz ki mint a pasi?"
Igen, akiket ma láttam az utcán, illetve a boltban, meg a volt párom kollégájának a felesége is sokkal jobban néz ki, mint ő.
De nyilván láttam már nem egy jóképű, jó kiállású férfit kevésbé szép barátnővel, mint ahogy fordítva is sokat.
Te nem?
Te tényleg csak top pasikkal látsz nőket, aki nem az anyukájuk, tesójuk vagy kolléganőjük?
21
Nem csak top pasikkal, de ha nem top a pasi akkor a nő 2-3 számmal alacsonyabb kategória.
Igazából a top nőknek pénz is kell a jó külső mellé. A 7-8–as nők beérik modell sráccal.
Az 5-6-nak meg “csak” simán legyen helyes.
24
Lehet azért néznek ki olyan top-on mert tesznek érte nem? Senki nem születik úgy hogy tökéletesen nézzen ki..ha zavar, tegyél érte vagy ne panaszkodj. A lehetőség előtted is ott van.
25
Szerintem az meg szomorú, hogy a külső ennyire fel van értékelve 2021-ben a belső rovására. Szerinted nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!