Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért akarjátok rábeszélni az átlagos vagy csúnya fiúkat arra, hogy ne is álmodozzanak szép barátnőről, amikor egy csomó csúnya lánynak van manapság jó pasi barátja?
én nem akarok senkit semmire rábeszélni :D
álmodozni lehet, nem zavar amíg el nem kezd nyomulni és át nem megy zaklatásba a viselkedésük
felőlem verhetik a fényképeimre titokban a csúnya fiúk is, csak ne nyaggassanak randival, ennyi :P
tévedsz, a vagyon nem számít :D
egy jó pasi olcsó cuccokban is jó pasi :D
Bocs de itt mindenki részéről csupa csupa általánosítás megy végig.
Amit az első mond okés, jogod van hozzá bárkinek joga van olyan barátnőhöz amelyik legjobban tetszik neki, és kérdés összejön e...noss igen...ha csak a szépséget nézed a külalakot akkor ha tele vagy pénzel egy segghülye csajt össze tudsz szedni aki hülye de jól néz ki.
És Én nőket is ugyanúgy láttam már rondább fiúkkal mint ronda lányokat szép fiúkkal...
Engem spec. nem érdekel addig a belső míg a külső nem vonz, hiába egy nagyon jó lelkű értelmes csaj az illető ha nem tetszik.
De hiába tetszik ha hülye.
Szóval igazodjon mind a kettő az ideálomhoz.
ÉS akkor jöhetne most a külső v belső e a fontosabb....
Mind a kettő.
De akárhogy is van....először a külsőt látjuk meg, mivel senki sem lát bele a másik fejébe, csak miután leültek beszélgetni....
(amennyiben nem neten ismerkedik az ember)
Most miért kell általánosítani?
Ki akar téged lebeszélni?
Én biztos nem!
Amúgy meg,én nem vagyok se bunkó,se anyagias,de ha egyszer nem tetszik egy csúnya srác,nem jön be külsőre,akkor sajnálatból nem fogok vele járni,mert ez kicseszés.
Most akkor én is általánosíthatnák amúgy,mert múltkor pont válaszoltam egy ilyen kérdésre,ahol az aktuális csúnya pasi,kijelentette hogy bár a kissé csúnyácska lányoknak bejön,de nekik nem tetszenek a bányarémek,szép csajt akarnak.Ha még köztetek is tényleg sokan ilyen külsőségesek,mit vártok tőlünk?
Én ezt megcáfolnám!
Nem vagyunk felszínesek!
Legalább is én biztos nem,mert sokan mondják hogy szép vagyok,jól nézek ki,nekem meg már volt átlagos pasim,meg csóró is,sőt még macis is!
Na és?
Nem tehetett róla,így szerettem,úgyhogy bekaphatod!
Ti vagytok ilyenek!
Vékony legyen a csaj,ne legyen rajta felesleg,nagy mellei legyenek,dekoratív legyen...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!