Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok miért csodálkoznak, hogy egyre több nem csak csúnya, átlagos pasi, hanem helyes pasi is inkább csúnya lánnyal jön össze?
Fényt látok, fényt látok! A sötétségben!
Na végre már egy férfi rájött. Puszi a pocidra. :)
Nekem meg az a véleményem, hogy ha valakit csúnyának tartasz, akkor minek jössz vele össze?? Hogy legyen valaki?
Hogy tudod a párodra azt mondani, hogy csúnya?
Mi ez az àltalánosítás? Mindenki legyen "csùnya" hogy bejöjjünk a fiùknak? Mindenkinek más a szép. De egy lány jellemét nem hiszem, hogy a külseje jobban meghatározná mint az hogy hogyan nevelték... Mert szerintem a neveltetés lett inkább elcseszve...
17L. Én nem érzem magam csúnyának, nem is akarom annak érezni magam, és szeretném ha a barátom nem azért jönne össze velem, mert: "nem tetszik, akkor biztos aranyos
Talán mert épeszű pasi szóba se áll olyan lánnyal, akit az átlagkereseted és a kocsid márkája érdekelnek. És ilyenből van a legtöbb.
Szerintem ez bőségesen elegendő indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!