Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak olyan átlagos vagy szép lányok, akik adnának esélyt egy csúnyácska fiúnak az ismerkedésre?
Én próbáloztam kövér lányoknál is, tényleg elég bunkóak tudnak lenni fura mód. :O
Én magamat rondának tartom, de volt olyan lány, aki szerint meg helyes vagyok, de mégsem volt még barátnőm szóval összességében biztos csúnya vagyok és ez az oka gondolom én.
ma 16:58
22.
Én őszintén úgy vagyok vele, hogy ha egy fiú veszi a bátorságot és odajön hozzám, akkor biztos, hogy kap egy esélyt. Habár jobban belegondolva el tudok képzelni olyan eseteket, hogy mégsem, de az biztos, hogy nem a külső miatt lesz (na jó, ha úgy néz ki, és olyan büdös mint egy csöves (elnézést), akkor lehet, de gondolom nem ilyen vagy...). Na akkor inkább úgy mondom, hogy 98%, hogy adnék esélyt.
Ja, most jövök rá, hogy nem minden lány a kérdés, csak az átlagos, és a szép, hát... végülis a szépség relatív, szóval biztos van aki szerint szép vagyok, így erre kérdésre is válaszolhatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!