Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért akarjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért akarjátok rábeszélni az átlagos vagy csúnya fiúkat arra, hogy ne is álmodozzanak szép barátnőről, amikor egy csomó csúnya lánynak van manapság jó pasi barátja?

Figyelt kérdés
Ilyen alapon szerintem joga van egy csúnya fiúnak is szép barátnőhöz, nem csak a csúnya lányoknak helyes fiúhoz. Nem értem miért érne többet egy csúnya lány egy átlagos vagy csúnya fiútól. Lehet velem van a probléma? o.O

2012. okt. 10. 14:01
1 2 3
 21/21 Ipso ***** válasza:

Ez szerintem egy ilyen gúnyos tanács akar lenni. Tehát a lányok is szeretik a szép külsőt, és azt is szeretik, ha egy fiú ápolja a külsejét, ezzel jelezve a lányoknak, hogy neki fontos a lányok véleménye.

Tehát nem azt akarják mondani, hogy sohasem jöhet össze, hanem azt, hogy azért törekedj a lehetőségeidhez képest minél jobban kinézni, mert úgy nagyobb az esélyed.

2012. okt. 14. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!