Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos külsejű lány manapság már nem áll szóba egy átlagos külsejű sráccal és szerinte top pasi jár neki?
12
Nem feltétlen szeretnék magam mellé topmodell csajt. Tudom nem az a szintem. Saját szintemen keresgélek.
"A fiatal generáció már Tinderezik, fuckbuddy a legintimebb viszony."
Párkapcsolatban élünk, én is és a barátnőim is. Meg a rokonságban, munkahelyen akiket ismerek.
Az a gond, hogy a médiának és az internetnek hála, ahol mindenki minimum tökéletes, teljesen eltorzult a kép, hogy hogy néz ki egy átlagos nő.
Eddig minden ilyen erre célzó kérdésből az derült ki, hogy a férfiak szerint ez egy 20-25 éves, vékony, jó alakú, szép arcú, diplomás és gyerektelen nő. Ő az a szomszédlány típus, akiről mindenki azt hiszi, hogy esélye van nála.
Valójában az átlagos magyar nő a statisztika szerint (!) 32 éves, 165 cm, 70 kg, és van egy gyereke. Ő az az elhasznált mangalica, aki a kölykének keres eltartót, meg magának gazdatestet, és örüljön, ha egy 60 éves ráfanyalodik.
Közben elég kimenni az utcára és körbenézni. Az átlagos férfi nem az, aki utoljára tesiórán sportolt, farmert és sportcipőt hord, anyu vágja a haját, és azt hiszi, hogy attól ápolt, hogy szokott fogat mosni is.
A gond abból szokott lenni, mikor valaki nem tudja belőni a szintjét.
15
Az átlag férfi szerintem is jobban néz ki mint az átlag nő, ezért is döbbenek le amikor nagy arccal elsétálnak mellettem 5-ös, 6-os csajok mintha a kifutón lennének. És rám sem néznek. A 190cm már nem elég, 2 méter kell. A sportosabb testalkat már nem elég, 3 % testzsír kell. Az aranyos arc nem elég, tökéletes szögletes arc kéne.
Nem tudom, mennyire mozdulsz ki a négy fal közül, de én csak ma reggel, amíg bringával megfordultam a boltból, két olyan húszas éveiben járó pasit láttam nem éppen csúnya barátnővel (vagy feleséggel - nem tudom, de egyik nagy pocakos kismama volt), akiket a megjelenésük alapján igen nagy jóindulattal lehetne az átlagos kategóriába sorolni, nem hogy "top pasik" lettek volna.
Nem akarok hosszasan konkrét példákat felsorolni ismeretségi körből, mert felesleges, csak példa: felesége és két gyereke van a volt párom egyik kollégájának, aki nem mondható jóképűnek, alacsony és vékony testalkatú, és egy magzati fejlődési rendellenesség miatt több ujja hiányzik, a karjai pedig a szokásos hossz kb. 2/3-a.
A 190cm már nem elég, 2 méter kell. A sportosabb testalkat már nem elég, 3 % testzsír kell. Az aranyos arc nem elég, tökéletes szögletes arc kéne.
LOL túltoltad a trollkodást mondom ezt férfiként.
18
És a nő mindezen esetekben jobban néz ki mint a pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!