Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy átlagos nő tényleg ennyit...

Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél olvastam

"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!

Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)

Pedikür: 2-3 hetente 7000

Szoli: havi 10 K kb.

Kondibérlet: havi 30

Fodrász: havi 20

Kozmetikus: havi 7000

Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"

brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD

2021. dec. 11. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
17%
Jajj én bocsánat, hogy jobban élek, mert szinte csak kajara költök... De akkor majd ne sírjatok itt gyk-n hogy nincs pénz alapvető élelmiszerre az infláció miatt. Mert a vállalkozásom kitermel bőven elegendő pénzt.
2021. dec. 13. 09:43
 62/84 anonim ***** válasza:
0%

57# Bocsi, de létezik ám hámlasztó pakolás is a lábra, nem kell kéthavonta pedikűröshöz szaladgálni tízezret kidobni nála az ablakon. Ezen felül rendszeres puhítóval rendben lehet tartani a bőrt.

Látszik hogy fingod sincs az egészről. Arról nem is beszélve hogy ismerek olyat akinek egyáltalán nem repedezik ki a bőr rajta, ahány láb, annyi féle, mond ez neked valamit?

55# voltam

2021. dec. 13. 09:44
 63/84 anonim ***** válasza:
84%

61: en aztan nem sirok, az biztos:Ddddd jol keresek, jol elek, jut boven sminkre, ruhakra, utazasra es termesztesen alapveto élelmiszerre is.

odaig nem jutsz el agyban, hogy aki sir, hogy nincs penze, az nem ugyanaz, mint aki havi 20-30 ezret elver fodraszra??

egyebkent meg pont ‘ferfiakat’ latok itt gyakrabban panaszkodni, hogy nincs penzuk es nem tudnak csajozni meg kulonbozo magyarazkodasok, hogy miert elnek meg 30+osan is anyucival.

2021. dec. 13. 10:21
 64/84 anonim ***** válasza:
21%
Aki 20-30 ezret elver fodrászra pazarli a pénzét és biztos vagyok benne,hogy nincs annyi pénze mint nekem. Ahhoz hogy gazdag legyél kell egy felfogás. Bill gates is egy szakadt garbóban járkált
2021. dec. 13. 11:06
 65/84 anonim ***** válasza:
84%

64: miert, ki vagy te, hogy te vagy a merce? nincs annyi penze, mint neked.. es?!! ki a franc akar veled versenyezni? boven eleg, ha az illeto jol el, jut neki mindenre, amire szeretne es nem kell nelkuloznie. ha emellett o minden honapban 20 ezret akar a hajara kolteni, akkor tegye, mi kozod hozza?! 20 ezer forint meg se kottyan a koltsegvetesenek es ot boldogga teszi, hogy minden nap olyan hajjal kel fel, amit imad.

persze lehet ugy is elni, hogy kuporgatod a penzed es szamolhatod 1000 forintonkent, hogy minel tobb legyen, kozben meg semmire nem koltesz, ami oromet okoz vagy kikapcsol, mert a lenyeg, hogy minel tobb penz maradjon. ez az a mentalitas, aki az etterembe is inkabb kiszalad a mosdoba es iszik a csaprol, hogy nehogymaaar tole 500 forintot elkerjenek a vizert!!44 nevetseges. fogd mar fel, hogy ez nem verseny, senkit nem erdekel, mennyi penzed van neked. bar itt nyilvan mindenki azt mond, mit akar, szoval a valosagtartalom erosen megkerdjelezheto..

2021. dec. 13. 11:22
 66/84 anonim válasza:
59%

Én is kaptam ilyen sértő üzenetet és számomra az is elég ijesztő hogy erre a válaszodra lepontozást kaptál És ez azt mutatja hogy az itt jelenlévő embereknek tényleg teljesen normális az hogy valaki ilyen stílusban beszél számomra ez rendesen ijesztő és félelmetkeltő és ilyen stílussal Én úgy gondolom hogy lényegtelen már az ember mondanivalója ha nem tud emberként viselkedni és mindegy hogy ő mit tart jónak meg rossznak azért ez elég sok mindent elárul egy emberről lényegébe azt hogy tök mindegy hogy mit csinál akkor is egy olyan ember akit nem tudok embernek nevezni mert ez egyáltalán nem normális főleg nem az hogy privátban az embereket átkozza Ahelyett hogy kifejteni a véleményét hozzászólásba úgy hogy az adminoknak nem kellene törölni de erre képtelen mert elborul az agya ilyen szinten És elképzelni nem tudom hogy ez személyesen egy ellentétes vélemény miatt mit képes csinálni komolyan mint az állatok

2021. dec. 13. 13:21
 67/84 anonim ***** válasza:
83%

Vajon szőke cigány, vagy csak egy putris cigány faluban/negyedben szocializálódott? Más magyarázatot nem látok arra, hogy szőke és ilyen szavakat használ. A rák, főleg a gyomor rák es a szív, főleg ilyen módon mondatba foglalva - > rohadjon meg a szíved, az ő szítkozódási stílusuk.

Mindenesetre, a hölgy kevéssé lehet tanult és elég egyértelműen nem abban a kultúrkörben mozog, ahol az értelmiség.

De ettől még, az, aki nem rohan fodrásztól, körmösig kéthetente, nem lesz egyértelműen ez a szint. Most kizárólag az értelmi szintet és a stílust nézve, mert a külsőt nem látjuk. De attól se lesz valaki feltétlenül szép, ha megteszi. Okos meg miegymás meg pláne nem. Ilyen összefüggés nincs.

2021. dec. 13. 13:22
 68/84 anonim válasza:
82%

Szerintem nem roma származású. Én vagyok a 66-os válaszoló és én roma származású vagyok. Kicsit furcsa nekem így, de végülis lehet roma, csak nincs vele kapcsolatban olyan érzésem. Bár én meg roma vagyok és a társadalom megítélése miatt valószínűleg senki nem gondolná ezt rólam itt a gyakorin. Főleg mivel nem beszélek így, de én azért szocializálódtam is. Azért a hölgy nem hiszem, hogy továbbjutott 8 osztálynál. Nem tudom, hogy roma származású-e vagy sem, de engem mint roma elborzasztott ez a stílus, főleg hogy privát üzenetben kaptam kvázi a semmiért.

Amúgy igen természetesen, semmi köze mindezeknek az értelmi szinthez én úgy gondolom. A legjobb barátnőm egyáltalán nem veszi igénybe ezeket a szolgáltatásokat, én meg szinte az egészet. A “ti szintetek”-et azokra értettem, akik leírják, hogy nem veszik igénybe ezeket, és degradálják azt, aki viszont igen.

2021. dec. 13. 13:46
 69/84 anonim ***** válasza:
100%

Így már értem.

Nem mindegy az ember hol szocializálódik. Valószínűleg ő egy elmaradottabb térségben, vagy egy nagyváros cigány negyedében. A szegregátumokban sajnos elég jellemző ez a stílus. Ismerek egész sok romát, aki nem ilyen, de mind "fehérek" között nőtt fel. Ha jól sejtem te se egy elzárt, kisebbségi faluból való vagy.

Engem sajnos nem tudott meglepni a stílus, mert a városunk Chicago-jában, de sajnos a belvárosban is egyre inkább jellemző ez. És persze nem csak a romákra, hanem az ott szocializálódott magyarokra is nagyon jellemző, a rák és rohadás, mint szítkozódás, valamint az "olaszos temperamentum". Ez leginkább a hozzád hasonló kulturált, jól szocializálódott romákra nézve káros. Az ember nehezen vonatkoztat el, főleg, ha gyakran tapasztalja a negatívumot.

Én, mint írtam ismerek sok "normális" cigányt is, ennek ellenére, gyakrabban találkozom ezzel a fent látható mentalitással, mint olyannal aki tanult, értelmes és tud viselkedni. Nagyon szomorú.

2021. dec. 13. 14:04
 70/84 anonim ***** válasza:
86%

Te jó ég, egymásnak ugrotok, tényleg ez a stílus jaj.

Tartsuk egymást tiszteletbe annyira, hogy nem szóljuk le azt, akinek nincs rá pénze és otthon próbálkozik megoldani hogy szépíti magát. Aki ízlestelen, az a fodrásztól is ízlestelen frizurát kér, aki meg ízléses, ő meg otthon is tud olyan frizkót csinálni ami lepipál egy egy fodrászt.

Minden elérhető már boltokban, professzionális hajápolók, betáplálók, hajfestékek, minden. Nem kell leszólni, ezek ugyanolyan jók mint a fodrász által használt anyagok.

És nem kell egyből nekem ugrani, nem a fent említett hölgy vagyok.

2021. dec. 13. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!