Egy átlagos nő tényleg ennyit költ havonta csak szépítkezésre, meg ruhákra?
Egy másik kérdésnél olvastam
"Nos...az, hogy szép legyek, nincs ingyen!
Köröm: 2 hetente 10 000 (az egeszseges, vitamindús etkezés miatt gyorsan lenő)
Pedikür: 2-3 hetente 7000
Szoli: havi 10 K kb.
Kondibérlet: havi 30
Fodrász: havi 20
Kozmetikus: havi 7000
Ruhák, cipők táskák, havi 40-50"
brutális!!!!!!!!!! Ez alig kevesebb íg yösszesen mint egy havi fizetésem :DDD
nem, valami pláza cica írta ezt
vagy pasi
Köröm, kozmetikus egy hónapba egyszer. A kettő együtt max 7 ezer Ft legalább is erre felénk.
Fodrászhoz évente 2x járok, bár akkor 30 ezer körül szokott lenni.
Ruhákra, cipőre meg nem költők minden hónapba.
Szoli, és kondi pedig eddig nem volt. Most akarok majd. Nálunk akkor is szerintem egy 15bol kijon.
Szerintem ez város függő is azért.
Van, aki ennél sokkal többet is, de azért az átlag bőven ez alatt van.
De te valami másik bolygón élsz?
Nem, ezek elegge túltolt árak, ruhát sem kell minden honapban venni. Zselés körömre 3 hetente koltok 3500ft-ot, fodrasz is van jó olcsóbban. Pedikür a bőrkemenyedes miatt jó, de 2- 3 hetente nem tudom mi a sz.rt lehet a lábbal csinálni, meg minek. Kondiberletet is sokallom, szerintem sajat edzo kerul ennyibe. Szoliban eletemben nem voltam, es normal emberek nem is jarnak oda ha kell ha nem.
Ez az irodai micikezes teged sem tesz szimlatikussá kérdező.
Én ezek közül jelenleg csak kondiba járok, személyi edzővel, havi 25, de nem irreális havi 1 fodrász, 2-3 körmös és mondjuk 2 szoli, és 2 pedikűr.
Én ha évi 1x megyek fodrászhoz lehet sokat mondok, de amíg volt frufrum kellett a havi 1. Műkörmöm sose volt és a lábamhoz egyedül én nyúlok. De van ismerősöm, aki pl oda is géllakkot tetet, ami megint csak kb 2 heti 1 alkalom. Szoliba is van ismerősöm, aki hetente jár, van aki csak két hetente. Az árakkal nem vagyok tisztában, de ezek drága játékok. Viszont, határozottan emelnek egy nő kinézetén.
Szoli XDDD proli pitsa ez, nem más.
Aggathatsz a hab testedre akármit, festhetsz rá akármit, attól nem leszel szép. 😂 Ezt kellene felfogni.
Három dolog tesz széppé: a plasztika, a genetika és az, hogy figyelsz az egészségedre.
Részemről szépnek lenni havi 20 körül van, abból 10 a terembérlet, 7 a bőrápolás és vehetek fel bármit, amíg az tiszta, addig jól fog állni az edzett alakomon, lehet akár egy krumplis zsák is.
A férfiak és a nők egy része is leszarja, hogy milyen a körmöd, amíg nem áll alatta a retek, senkit sem érdekel, hogy milyen színű a bőröd, amíg feszes, arányos és tónusos, mindenki leszarja az ékszereket és a rongyokat rajtad, nem-ettől-leszel-szép. Jobban érezheted magad tőle, kifejezheted vele a stílusod, de nem tesz szebbé. Undorító, aszott bőrű rajzolt szemöldökű dagadt c..asszonyok is drága ruhákban hatalmas körmökkel és pillákkal flangálnak, de qrvára nem szépek bocs.
És még egy kis kitérő a szolira: él még ember, aki komolyan annyira hülye, hogy azt hiszi, hogy egy kollagént pusztító, bőrt szárító szutyok eljárás széppé teszi. TÉNYLEG? Más fraxel lézerrel teszi rendbe a fejét, miután 20 évig volt olyan hülye, hogy a napon aszalta, te meg még be is fekszel érte. Jaj istenke.
Aki szép akar lenni, az figyeljen arra, hogy ne pusztítsa le magán azt a szépséget, amit a szülei hoztak össze neki, mitöbb építse. És ha majd növesztett ízlést meg agyat és látja, hogy mi az, amit nem tud megoldani sporttal, tudatos bőrápolással és normális étrenddel, fizessen inkább plasztikát. Na az leszedi a kampós orrot, a sminkecske nem fogja.
"legtöbb nő 150-200 nettó körül keres irodai micike pozícióban."
Azt te csak hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!