Linux nem bootol?
Windows mellé felraktam a lubuntut egy külön partícióra. A telepítőben a "partíció cseréje" részt választottam.
Tény hogy felrakta, de nincs semilyen boot bejegyzés.
"Én már csak nyomkodom a piros gombot"
Helyes! Nyomkodd csak. Magadnak ártassz vele. Ugyanis ha ellene nyomsz a többségnek a rendszer büntet. Aztán majd szép lassan elpusztít. Pusztulj innen! :D
79-es.
Az a válaszom csak trollkodás volt. A Win 10-nél vezették be a Microsoft fiókot.
"Komolyan, van akit ez érdekel? És miért?"
Persze, hogy érdekel. Ahhoz, hogy jól le tudj pontozni, olyan szinten kell lenned, hogy a rendszer sokra értékelje a pontozásodat. Különben forditva sül el. Tehát, azzal, hogy minél aktívabban lepontozol, annál kevésbé fogsz tudni lepontozni, mert a rendszer azt látra, hogy egyre kevésbé vagy hiteles pontozó.
Ezt nem gondoljátok alaposan végig. Ezzel csak azt éritek el, hogy mégerősebbé tesztek minket, Ti meg csak nevetség tárgyává váltok a szemünkben. És örömmel írom le mindezt, mert közületek vannak páran, akit ez a felismerés bosszant.
Tehát a bosszúhadjáratotok a mi "bosszúhadjáratunkat" segíti elő.
A legjobb, amit tehettek, ha el sem kezditek a vitát, ha már egyszer nem bírjátok dicsőíteni a szent linuxot.
"Nagyon fáj a windows-oknak hogy a Linux a jobb rendszer."
Nem. A felismerés fáj nekik. Hogy nem tudják megugrani azt a szintet, hogy kellően értsenek hozzá. Képtelenek rá, mert jobb esetben lusta dögök, rosszabb esetben fogyatékosak.
87: Engem pont nem hat meg, pontozgassatok, ahogy jólesik, az igazság úgysem nálatok van.
Mindenesetre kicsit sem érzed szánalmasnak, hogy az életetek csúcspontja, hogy hány pipátok van egy kérdező oldalon? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!