Linux nem bootol?
Windows mellé felraktam a lubuntut egy külön partícióra. A telepítőben a "partíció cseréje" részt választottam.
Tény hogy felrakta, de nincs semilyen boot bejegyzés.
Gentoo: "Ha elaviltá válik a Win 10 akkor már nem lesz többé windows telepitőm se CD/DVD-n se Pendrive-n. Így fog eltűnni az életemből egy nap végleg."-Meg fogod bánni, de én szóltam. Amúgy miért van windows-telepítőd? Már régóta csak Linuxot szabadna használnod...
Ennyit rólad. Én nem Gentoojedi vagyok. Nem olvastad a kommentemnél a felhasználó nevemet. Hát, ha még ennyit se tudsz akkor végképpen ne akarj te szólni semmit. Tudod mit bántam meg. Azt hogy nem előbb kezdtem el a Linux használatát. Egyébként Gentoojedi már réges régen Linux-os lehet. Én még csak másfél éve. Láttod? Még a felhasználókat se tudod megkülőmbőztetni. Teljesen más az írás stílusom is mint Gentoojedié. Minnél tovább használók Linux rendszert, annál inkább kiröhögőm a windows-t.
Csak a Linux a jó rendszer.
70: "Nem cskak szerver létezik, fogd már fel. Az android szerinted szerver? Komolyan?" - Nem is érted, miket írok, tök másról hadoválsz. Senki nem mondott ilyent, főleg nem én. De mindegy, biztos részeg vagy.
"Miért dekstop a téma?" - Már mondtam, mert ezt használja az átlagember PC-n.
71: Igazad van, látod, én beismerem. Amúgy mindegy, a két névvel író Linuxos közül az egyik, nincs jelentősége.
"Tudod mit bántam meg. Azt hogy nem előbb kezdtem el a Linux használatát." - Szerintem sok minden mást is megbánhatnál...
73-as.
Vagyís azt se tudod kinek akarsz üzenni. Gratulálok. Megnyerted a Microsoft hüség emlékérmet. Jutalmad:
Egy Pentium 3-as számítógép előtelepített Windows 7-el.
Internet csatlakozási lehetőség.
Kötelező frissítések.
Kötelező Microsoft fiók.
Windows 7 aktiváció vásárlás.
Ingyenes AVG antivírus.
Gratulálok a nyereményedhez. Pont neked való lesz. Ezt Gentoojedi is megtudhatná.
72
Valóban elírtam, helyesen: nem csak desktop létezik.
Arra továbbra se válaszoltál, hogy a mobilokat miért ne vegyük számításba. Úgy tudom, hogy többen használnak már telefont, mint desktopot.
"Windows 98 telepítés hogy jön ide? Ez érv?"
Kérdező Te ÁLLAT!
Nézd már vissza a 47-es hozzászólásodat. Ki hozta elő a Windows 98-at, ha nem Te?
Ne igyál annyit! Vagy ne gyógyszerre. Kezdem azt hinni nem vagy mentálisan alkalmas vitatkozni.
"71: Igazad van, látod, én beismerem. Amúgy mindegy, a két névvel író Linuxos közül az egyik, nincs jelentősége."
Hát annak ellenére, hogy a magánlevelezésünk alapján anno azt írtad megveted a piát meg utálod, már értem. Te józanul, pia nélkül is részeg vagy.
"Tudod mit bántam meg. Azt hogy nem előbb kezdtem el a Linux használatát." - Szerintem sok minden mást is megbánhatnál..."
Én például azt bántam meg, hogy nem csináltam végig a folyamatot, hogy beférkőzzem a bizalmadba, meglátogassalak, hogy megmérgezhesselek...
ROTFL!
Én már csak nyomkodom a piros gombot, linuxosokkal nem érdemes vitatkozni.
Nem is ismerik a windowst, folyamatosan hülyeségeket írnak. (vagy direkt hazudnak)
Windows 7-ben semmi olyasmi nincs, amit a 74# leírt.
Én beismerem hogy nem tudok fejből több mint 10! linuxos konzol parancsot, mint a linux zsenik.
A legtöbb hardveren amin próbáltam, valami baja volt. Nekem ennyi bőven elég, hogy ne használjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!