Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linux nem bootol?

Linux nem bootol?

Figyelt kérdés

Windows mellé felraktam a lubuntut egy külön partícióra. A telepítőben a "partíció cseréje" részt választottam.

Tény hogy felrakta, de nincs semilyen boot bejegyzés.

2023. dec. 7. 07:36
 71/110 Thunderfairy ***** válasza:
93%

Gentoo: "Ha elaviltá válik a Win 10 akkor már nem lesz többé windows telepitőm se CD/DVD-n se Pendrive-n. Így fog eltűnni az életemből egy nap végleg."-Meg fogod bánni, de én szóltam. Amúgy miért van windows-telepítőd? Már régóta csak Linuxot szabadna használnod...

Ennyit rólad. Én nem Gentoojedi vagyok. Nem olvastad a kommentemnél a felhasználó nevemet. Hát, ha még ennyit se tudsz akkor végképpen ne akarj te szólni semmit. Tudod mit bántam meg. Azt hogy nem előbb kezdtem el a Linux használatát. Egyébként Gentoojedi már réges régen Linux-os lehet. Én még csak másfél éve. Láttod? Még a felhasználókat se tudod megkülőmbőztetni. Teljesen más az írás stílusom is mint Gentoojedié. Minnél tovább használók Linux rendszert, annál inkább kiröhögőm a windows-t.

Csak a Linux a jó rendszer.

2023. dec. 17. 14:08
 72/110 anonim ***** válasza:
65%

70: "Nem cskak szerver létezik, fogd már fel. Az android szerinted szerver? Komolyan?" - Nem is érted, miket írok, tök másról hadoválsz. Senki nem mondott ilyent, főleg nem én. De mindegy, biztos részeg vagy.

"Miért dekstop a téma?" - Már mondtam, mert ezt használja az átlagember PC-n.

2023. dec. 17. 14:44
 73/110 anonim ***** válasza:
65%

71: Igazad van, látod, én beismerem. Amúgy mindegy, a két névvel író Linuxos közül az egyik, nincs jelentősége.

"Tudod mit bántam meg. Azt hogy nem előbb kezdtem el a Linux használatát." - Szerintem sok minden mást is megbánhatnál...

2023. dec. 17. 14:48
 74/110 Thunderfairy ***** válasza:
89%

73-as.

Vagyís azt se tudod kinek akarsz üzenni. Gratulálok. Megnyerted a Microsoft hüség emlékérmet. Jutalmad:

Egy Pentium 3-as számítógép előtelepített Windows 7-el.

Internet csatlakozási lehetőség.

Kötelező frissítések.

Kötelező Microsoft fiók.

Windows 7 aktiváció vásárlás.

Ingyenes AVG antivírus.

Gratulálok a nyereményedhez. Pont neked való lesz. Ezt Gentoojedi is megtudhatná.

2023. dec. 17. 15:31
 75/110 anonim ***** válasza:
89%

72

Valóban elírtam, helyesen: nem csak desktop létezik.

Arra továbbra se válaszoltál, hogy a mobilokat miért ne vegyük számításba. Úgy tudom, hogy többen használnak már telefont, mint desktopot.

2023. dec. 17. 16:24
 76/110 anonim ***** válasza:
65%
Mit akarsz a telefonokkal? Azon a téren nincs Windows, csak Android (ami NEM Linux, csak az alapja, kb. mintha a növény és az ember egy kategória lenne, mert szén-alapú mindkettő). Kb. mintha almát körtével hasonlítanál össze.
2023. dec. 17. 18:21
 77/110 gentoojedi ***** válasza:
89%

"Windows 98 telepítés hogy jön ide? Ez érv?"

Kérdező Te ÁLLAT!

Nézd már vissza a 47-es hozzászólásodat. Ki hozta elő a Windows 98-at, ha nem Te?

Ne igyál annyit! Vagy ne gyógyszerre. Kezdem azt hinni nem vagy mentálisan alkalmas vitatkozni.

2023. dec. 17. 20:23
 78/110 gentoojedi ***** válasza:
89%

"71: Igazad van, látod, én beismerem. Amúgy mindegy, a két névvel író Linuxos közül az egyik, nincs jelentősége."

Hát annak ellenére, hogy a magánlevelezésünk alapján anno azt írtad megveted a piát meg utálod, már értem. Te józanul, pia nélkül is részeg vagy.

"Tudod mit bántam meg. Azt hogy nem előbb kezdtem el a Linux használatát." - Szerintem sok minden mást is megbánhatnál..."

Én például azt bántam meg, hogy nem csináltam végig a folyamatot, hogy beférkőzzem a bizalmadba, meglátogassalak, hogy megmérgezhesselek...

ROTFL!

2023. dec. 17. 20:29
 79/110 A kérdező kommentje:

Én már csak nyomkodom a piros gombot, linuxosokkal nem érdemes vitatkozni.

Nem is ismerik a windowst, folyamatosan hülyeségeket írnak. (vagy direkt hazudnak)

Windows 7-ben semmi olyasmi nincs, amit a 74# leírt.

Én beismerem hogy nem tudok fejből több mint 10! linuxos konzol parancsot, mint a linux zsenik.

A legtöbb hardveren amin próbáltam, valami baja volt. Nekem ennyi bőven elég, hogy ne használjam.

2023. dec. 18. 07:23
 80/110 anonim ***** válasza:
91%
A windowsnak minden hardveren, amin próbáltam, baja volt. Ennyi elég, hogy ha lehet, ne használjam.
2023. dec. 18. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!