Miért nem bootol be a Solus Linux PenDrive -ról?
Megtetszett a Solus nevű Linux disztribúció, gondoltam kipróbálom és felrakom dualboottal. Kiírtam az ISO-t USB -re, de mikor bootolna a rendszer, (először persze LiveCD -ként) azt kapom, hogy "Failed to start load Linux kernel modules".
Bővebb információ itt:
Próbáltam kiírni sima ISO -ként, próbáltam DD módban, de hiába, akárhányszor próbálom, ezt kapom. Egy darabig áll ez a kép, kiírja az utolsó két sort, villog egy darabig a kurzor, majd eltűnik és megpróbál újrabootlni a rendszer, persze hiába.
VirtualBoxban is megnéztem, mi a helyzet, ott működik rendesen.
Mi lehet a gond?
Köszönöm a válaszokat!
Valahogy sikerült. Én sem tuom biztosan, hogy mi lehetett a gond... Minden AHCI-re volt állítva. Leformáztam a PenDriveot és újra kiírtam (DD módban). Így is kiírta, hogy "Failed to start load Linux kernel modules" most 2× is, de folytatta betöltést, elindult a LiveCD és fel is tudtam telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!