Miért Nem bootol a gép (laptop) usb-s külső eszközről? (Részletek alább)
Figyelt kérdés
Van egy Toshiba Satellite C855-1qc tipusú notebook amibe miután behelyeztem az eszközt leálítottam a gépet és az indításnál az F12-vel benavigálom a boot menübe usb bootot kiválasztva a HDD található Win10-re bootol.
A bios-ban a biztonságos bootot kikapcsoltam és amit elméletben át kellene álítani a Boot mode-ot valamiért nem lehet módosítani a többi beállításssal ellentétbe szürke és nem lehet CSM Boot-ra állítani ezt hogyan lehet kiküszöbölni. A boot prioritását is átállítottam usb-re (a gépen win 10 található, Mac OS X El Capitant telepítenék egy Külső USB-s tárolóra, Egy 16Gb-os pendrive-ról lenne telepítve, Minden usb portba lett próbálva 3.0 és 2.0, 3.7-es InSyde Bios)
2016. júl. 16. 19:44
1/1 Hüse Dominik válasza:
Hát álltalában mikor bekapcsolod nyomogatod az f8-at vagy az f9-et vagy egyszerűen a delete gombot ha a delete gombot nyomogatod és megkeresed a boot menüt ott fel lesz sorolva a HDD az USB a CD/DVD író, olvasó ott a + - jellel tudod őket mozgatni az usbt felviszed legfelülre és f10 menti és kilép a biosból és újra indul majd kifogja írni ezt "press any key for usb boot" vagy valami ilyesmi megnyomsz egy gombot és kész is vagy. semmit nem kell átállítanod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!