Mi történt a BeLoad-al?
Elég a marakodásból!
Az egyik meghívottam ex-staff tag a Beload-on és nagyon jól végezte a munkáját, amit tudott megtett az emberekért (Tolerancia az, ha valaki még emlékszik a munkásságára). Mellesleg ha nem figyelnének a staffok, az én hibásan feltett torrentemet se vették volna észre, amit így tudtam javítani. Tény, hogy nincs ember, aki non-stop ott tud ülni, és minden egyes torrentet centiről-centire átnyálazni. Nekik is van magánéletük, ők is csak emberek, ahogy itt bárki. Ha valaki nem tud örülni annak, ami van, akkor csináljon jobbat, és ne csak a szája járjon róla.
marakodás meg nem tetszés mindig is lesz.
mit kell azzal foglalkozni.
ha tetszik használod ha nem nem.
egyébként meg nem lenne ennyi komment ha nem lenne egy profi és király oldal.
Úristen.
- Freeweb-es BeLoad staff.
- Meg csütörtökön fog újraindulni. Mégis honnan tudod?
Írd már ki akkor ezt az eredeti oldalra...
Hát gratulálok.
""""Sziasztok Beload Tagok!""""""""
"""""""""Ne legyetek türelmetlenek! Az oldal holnapután (csütörtökön) délután már menni fog.
Ha türelmetlen vagy, akkor itt bejelentkezhetsz az oldalra:
www.beload.fw.hu
vagy itt
Üdv. Beload Staff""""""""
Te egy f a sz sz o p ó vagy ! Miért nem A ny á d a t lopod el!
Vagy már azt is elloptad???
Eeeeez igen!
Ilyen a jó MAGYAR mentalitás.
Mindig mindenben a a hibát keressük, a jót pedig említésre sem méltatjuk mert az természetes.
Keressük a hibát, de ne azzal a célzattal, hogy azokat felnagyítva pellengérre állítsuk elkövetőit.
Legyen szemléletünk pozitív és sokkal nagyobb eredmények elérésére leszünk képesek, és a dolgokhoz való hozzáállásunk is más lesz.
Ezzel arra akarok rámutatni, hogy a BELOAD-on található torrentek hibáit úgy is ki lehet javíttatni a szerzőjével, hogy nem azt mondjuk neki, hogy " ez egy szar, dolgozz jobban", hanem azt mondjuk, hogy " amit csináltál az jó, de ezt meg ezt így javtsd ki és tökéletes lesz".
Ezt már régen le akartam írni, mert már nagyon bosszantott, hogy csak a negatív vélemény nyilvánítás megy, pozitív sztóg-ot meg még nem láttam.
Egyébként a BELOAD egy nagyon profi kultúrált oldal, csak a nagy számok törvénye alapján ocsu is keveredik a búzába.
Akinek meg nem inge nem veszi magára.
Bocsi...
túl gyorsan írtam.
A sztog az sztróg akart lenni.
Az adatlopóknak meg üzenem :
A férfi több millió spermát termel...
GYERE RABOLJ KI!
Csatlakozom az előttem szólóhoz:
Már többször leírtam, hogy csak a [link] weboldal lesz az igazi (2010.02.05-15.07; 2010.02.05-17.13; 2010.02.05. 17.23).
Sajnos sok ember abban leli az örömét, hogy más embereknek kárt okoz. Jó lenne, ha ezt az embert, aki így akarja ellopni mások adatait ( gondolom neki nincs magánélete, így kompenzál), IP cím szerint tiltanák ki az összes oldalról. Vagy hasonló élményben legyen része ( neki is lopják el a privát adatait és éljenek vissza vele , Pl. vegyenek a nevében 1-2 házat), akkor legalább megtanulná más magánszféráját tisztelni.
Egy BeLoad tag....
az előzőhöz még csak annyit:
A www.beload.fw.hu és a [link] UGYANAZ!!!!!!
Ha HAZUDNI AKARSZ TE B.R.M, akkor csináld hitelesen!
Nem kell foglalkozni a sok gyökérrel.
Nem kötelező senkinek torrentoldalakat látogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!