Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a BeLoad-al?

Mi történt a BeLoad-al?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem töltődik be az oldal, mi történt vele?
2010. jan. 21. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/219 anonim ***** válasza:
17%
A beload legfeljebb egy szemétdombnál jobb, de csak a szagát tekintve. Ott is meg lehet találni sok mindent.
2010. febr. 2. 21:07
 22/219 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem tetszik a Beload, nem kell ott "turkálni".. Ez ennyi. Akinek tetszik, az használja, akinek nem, annak meg nem kell odajárni. Nincs kitéve rá, hogy kötelező onnan tölteni/keresni. Ahogy minden más, ez se sör, hogy mindenki szeresse. Amúgy attól, hogy nem tetszik, nem kell valamit lehúzni.. Annak ott van a wc, éld ki magad azon. Nem kell valamit azért szidni, mert másnak megfelel.. ha meg ilyen perverz hajlamaid vannak, akkor kezeltesd magad egy orvossal.
2010. febr. 3. 20:55
 23/219 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötelező, ez így van. De a sok szemetet, amit oda kikerül, viszik is tovább, napi egy óra plusz melót adva az igényes oldalak staffjának. Csak azért, mert a Beloadon lusták törölni a szemetet.
2010. febr. 3. 21:56
 24/219 anonim ***** válasza:
100%
Ez szép meg jó indok, de pl. BitHumenre csak feltöltők tudnak feltölteni, NCore-ról meg sztem senki nem akar ilyen miatt repülni. Gány cuccokat bárhonnan össze lehet szedni, nem csak innen. Ide is feltölti valaki, és az is származik valahonnan. Amúgy meg a szemét között is van olyan érték, ami máshol nincs fent. Volt pár alkalom, mikor egy keresett filmet, programot megtaláltam a Beload-on, de se BitHu-n, se Ncore-on (vagy Pretorians-on, Carpathians-on, Insane-en) nem találtam meg. Amúgy kell valakinek példa a még "szemetebb" torrent oldalakra? Ott van az összes majdhogy nem no-name oldal.. Semmi más nincs rajtuk, csak az ami nagy oldalon tuti fent van. Ha neked nem érték, akkor ne foglalkozz vele. Ha valakinek csak ott van fent az amit keres, az meg hadd örüljön annak, hogy végre megtalálta. Nálam a 3 legjobb között van a Beload, és sztem az NCore és a BH nem kezdők.. Meg kellene tanulni azt, hogy lássuk az értéket más munkájában. Manapság már egy felkapott film hozzászólásaiba is alig merek beleolvasni, mert mindenki profi filmkritikusnak érzi magát. Élvezni kell a filmet, szórakozni rajta, ha nem jön be akkor meg ez van, nem kell többször megnézni. Jó, ha az embernek van saját véleménye, de a **@r dobálás eléggé gyerekes dolog.
2010. febr. 3. 23:05
 25/219 anonim ***** válasza:
100%
BeLoad, nCore, ez a két oldal jól üzemel, össze vannak rakva elég jól. Hétvégén meg már újra BeLoad olhatunk:P
2010. febr. 4. 14:35
 26/219 anonim ***** válasza:
67%

Azok az emberek fikázzák a Beload-ot aki nincs oda regisztrálva, vagy kizárták!

Savanyú a szőlő!!!!!!!!

2010. febr. 5. 09:48
 27/219 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, de buta vagy. Szerinted aki fent van BH-n mondjuk, azt érdekli ez a szutyok lepratelep oldal?
2010. febr. 5. 11:01
 28/219 anonim ***** válasza:
90%

Fent vagyok mind a kettőn!

Te csak kötekedni szeretnél, amúgy pedig a bunkóságot cm-ben mérnék, simán űlve nyalnád a holdat!

2010. febr. 5. 12:03
 29/219 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha ilyen baromságokat írsz, hogy savanyú a szőlő, abba lehet nem belekötni?
2010. febr. 5. 12:52
 30/219 anonim ***** válasza:
100%

A BELOAD -ha minden igaz- már hétvégén üzemelni fog. (?)

Én már várom, ugyanis a feltöltőik nagy része tényleg minőségi munkákat tesz fel az oldalra ( és nem csak ide ). A "VEZÉRELV"-ük, staff-ok, segítők,... megkövetelik az alapszabályok betartását ( vagyis megy a warn/kitíltás, ha nem tartod be).

(( következő rész nem pont ebbe a témába vág, de itt is aktuális.))

Én több torrent-oldalat is használok ( Pl.: Bigtorrent, EVOlution, BeLoad, ....), ezeken eddig mindig megtaláltam az engem érdeklő anyagokat. Mint mindenhol, ezeken az oldalakon is vanak " szemétre valók ", vagyis gyenge minőségű alkotások, progik.... De! Észrevételem szerint a felhasználók, tagok mindig meg is mondják, ha a feltöltés nem üti meg a mércét. Sokszor fel is szólítják a delikvens, lusta egyént, hogy: JOBBAT, EZ SZ.R!

Lényeg!

-Minden torrent oldal olyan lesz, amilyenné a tagok alakítják!

-Alapban mindegyik ingyenes, de SEED PLEASE!

-Ha szeretnék fejleszteni, az pénz/idő! ( Támogatás, ha akarod)

-Egyik torrent oldalon sem találsz meg mindent, amit le szeretnél tölteni, ezért vagyunk többre is regizve!

-Minden torrent oldalnál van lehetőség kérni. A jobbaknál sokat teljesítenek is! A felhasználók figyelnek egymásra.

végül egy kérdés/válasz:

Titeket is idegesít, ha Pl. már 95%-a lejött az anyagnak, de egyszer csak eltűnt a seed? Pedig ez az alapja a torrentnek.....

2010. febr. 5. 15:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!