Mi történt a BeLoad-al?
Azok az emberek fikázzák a Beload-ot aki nincs oda regisztrálva, vagy kizárták!
Savanyú a szőlő!!!!!!!!
Fent vagyok mind a kettőn!
Te csak kötekedni szeretnél, amúgy pedig a bunkóságot cm-ben mérnék, simán űlve nyalnád a holdat!
A BELOAD -ha minden igaz- már hétvégén üzemelni fog. (?)
Én már várom, ugyanis a feltöltőik nagy része tényleg minőségi munkákat tesz fel az oldalra ( és nem csak ide ). A "VEZÉRELV"-ük, staff-ok, segítők,... megkövetelik az alapszabályok betartását ( vagyis megy a warn/kitíltás, ha nem tartod be).
(( következő rész nem pont ebbe a témába vág, de itt is aktuális.))
Én több torrent-oldalat is használok ( Pl.: Bigtorrent, EVOlution, BeLoad, ....), ezeken eddig mindig megtaláltam az engem érdeklő anyagokat. Mint mindenhol, ezeken az oldalakon is vanak " szemétre valók ", vagyis gyenge minőségű alkotások, progik.... De! Észrevételem szerint a felhasználók, tagok mindig meg is mondják, ha a feltöltés nem üti meg a mércét. Sokszor fel is szólítják a delikvens, lusta egyént, hogy: JOBBAT, EZ SZ.R!
Lényeg!
-Minden torrent oldal olyan lesz, amilyenné a tagok alakítják!
-Alapban mindegyik ingyenes, de SEED PLEASE!
-Ha szeretnék fejleszteni, az pénz/idő! ( Támogatás, ha akarod)
-Egyik torrent oldalon sem találsz meg mindent, amit le szeretnél tölteni, ezért vagyunk többre is regizve!
-Minden torrent oldalnál van lehetőség kérni. A jobbaknál sokat teljesítenek is! A felhasználók figyelnek egymásra.
végül egy kérdés/válasz:
Titeket is idegesít, ha Pl. már 95%-a lejött az anyagnak, de egyszer csak eltűnt a seed? Pedig ez az alapja a torrentnek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!