Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a BeLoad-al?

Mi történt a BeLoad-al?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem töltődik be az oldal, mi történt vele?
2010. jan. 21. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/219 anonim ***** válasza:

www.beload.fw.hu?

Ez szerintem olyan, mint a www.beload.netai.net ==> adatlopás!

Már többször leírták, hogy: CSAK A HTTP://www.beload.hu az igazi weboldal!

Ha valaki mást állít többszöri figyelmeztetés után is, az már gyanús!!!

Felmentem rá, fals nevet és jelszót adtam meg, de még csak egy hibaüzenetet se írt ki, hogy nem jó név és jelszó!

Ez azt jelenti, hogy nincs mögötte működő adatbázis, amiben az eltárolt felhasználói adatok találhatóak, ellenben gyűjtőmodul könnyen beilleszthető. elég, ha annyit tesz, hogy.... de ezt inkább nem írom le, nehogy valakinek ötleteket adjak.

Lényeg. EZ SEM a VALÓDI BELOAD! VIGYÁZAT! Csak az eredeti WEBCÍMŰ LESSZ AZ IGAZI!

HTTP://WWW.BELOAD.HU

ŐK NEM VESZNEK KI IDEIGLENES webtárhelyet, vagy ha igen , az adatbázisukból tudnak e-mailt küldeni a felhasználóknak!

2010. febr. 5. 17:13
 32/219 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászóláshoz.... hozzáírnám:

A [link] a [link] hivatkozik. ha van olyan beload szerkesztő, aki tudja, hogy a beload ezen a szolgáltatón van-e, írja meg, hogy legyen viszonyítási alap is!

Egy BeLoad tag

2010. febr. 5. 17:23
 33/219 anonim válasza:

Karbantartás van de addig is töltsetek a monsterloader-röl:D Jó kis oldal ha kell valami info@monsterloader.com

Oldal címe: www.monsterloader.com

Regisztrálj és tölts! Kéréseket nyugodtan a info@monsterloader.com-ra!!

www.monsterloader.com

2010. febr. 5. 21:09
 34/219 anonim válasza:

Beloadnak egy nagyon nagy előnye van, egyszerű seedelni, hamar kap az embert leechert!

Én tagja vagyok a többi nagy oldalnak is

pl ncore (szerintem egy trágya) vagy

bithumen (ami nagyon jó lenne, de baromi nehéz seedelni)

Ráadásul a Beloadról nem üt az a fapados torrent kinézet, igényes. A hátránya viszont a béna kereső, katasztrofális amiket kidob...

2010. febr. 6. 12:11
 35/219 anonim válasza:
56%
NE JELENTKEZZETEK BE ILYEN OLDALAKRA, CSAK IS KIZÁRÓLAG A HTTP://BELOAD.HU-n add meg az ADATAIDAT, különben lesz sírás rívás hogy feltörték az accom, a lófaszt, hülye voltál!!! Megérdemled!
2010. febr. 6. 12:13
 36/219 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem értem! Azt írták az oldalon, hogy hétvégére befog indulni, de mégsem indult be. Lehetséges, hogy már nem is fog?
2010. febr. 7. 13:52
 37/219 anonim ***** válasza:
Egy oldalon olvastam, hogy egy bizonyos személy aki azt mondta magáról, hogy staff a Beloadon, és hogy már nem is fog beindulni az oldal. Ez nem tudom, hogy igaz - e vagy csak valaki utálja a Beloadot, de lehet, hogy igaz, hiszen nem véletlenül nem indult be az oldal
2010. febr. 7. 13:55
 38/219 anonim ***** válasza:

Ha megszűnne, nem lenne még mindig kiírva az, hogy "Technikai szünet".

Végére "Don't worry, Beload".

Nem tudom melyik az az oldal, nem is érdekel.

Az viszont 100 % biztos, hogy menni fog a Beload, ha kell jövőhéten de nem fog megszűnni szerintem, nyugalom emberek!

Szerintetek miért szűnne meg? Rosszul megy? Vagy miért?

2010. febr. 7. 14:03
 39/219 anonim ***** válasza:
... ne dőljetek be mindenféle marhaságoknak...
2010. febr. 7. 14:27
 40/219 anonim válasza:
55%

Vasárnap Este van és még mindig semmi.

A Veszekedéseitekre meg nem vagyok kíváncsi....

...Annyira gyerekes...

2010. febr. 7. 22:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!