Mi történt a BeLoad-al?
hogy ne lenne értelme nonszensz hogy 3 hete nem megy ennyi idő alatt egy vagy több alkatrészt simán ki lehetett volna cserélni ha egyszer azt igérik hétvége akkor legyen hétvége.
meg azért nem ártott volna a felhasználóknak egy körüzenetet küldeni és nem hébe hóba egy sort kiírni a honlapra
de nem is ez az első ilyen eset.
több leállás volt már.
érdekes a régi moobsal soha nem volt semmi baj az sokkal jobb oldal volt mint ez.
megértem ezt is csak én a korrekt válaszokat szeretem.
vagyis több infót is írhatnának.
nekem már csak azért is fontos lenne mert több nagy torrent oldalon nem vagyok felregisztrálva a magyarok közül és mostanában elég sok mindenre lett volna szükségem.
azt még mindig fenn tartom hogy a régi moobs sokkal jobb volt nem volt vele ennyi baj.
Remélem hamarosan életre kell,a szerver!
Bár kíváncsi vagyok milyen alkatrészt cseréltek!
Másrészről,állítólag bezár az oldal,manapság sok mindent hallani!
Akik szervert bérelnek,azoknak nagy anyagi veszteséggel jár,hogy az oldal inaktív!
Beload=Moobs,csak újított "motorral" megy!
Mellesleg,3 nagy leállás volt már,2 hétnél tovább soha sem tartott!
Gyerek átgondoljátok mit mondtok???
Először is a torrent lényeg az hogy megozd amid van és tudtommal ezt csak beload teljesíti szóval aki itt szemétről ír az fogja be mert az másnak lehet érték amit átt akar adni amerikában élő oztalytársának vagy mit tom én és igy könnyebb ez a torrent világ nem a scene release meg a stb. még ti hol voltatok mikor ez kezdődött bezzeg a jó filmekhez jó hozzájutni ingyen mi?? Akkor slatyogj el a boltba és vedd meg ha nagy a szád....
Hát hogy jöttök ti ehhez?? Átt sem gondoljátok mit irtok most hogy kiesett hiányzik és már szemétdomb mi??? Hát marha jó bezzeg ha lesz előtte fogod csorgatni a nyálad, 24 órat naponte ezek vagytok ti .... Ennyi !!!
Beload nemakárki !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!