Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a BeLoad-al?

Mi történt a BeLoad-al?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem töltődik be az oldal, mi történt vele?
2010. jan. 21. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/219 anonim ***** válasza:

hogy ne lenne értelme nonszensz hogy 3 hete nem megy ennyi idő alatt egy vagy több alkatrészt simán ki lehetett volna cserélni ha egyszer azt igérik hétvége akkor legyen hétvége.

meg azért nem ártott volna a felhasználóknak egy körüzenetet küldeni és nem hébe hóba egy sort kiírni a honlapra

de nem is ez az első ilyen eset.

több leállás volt már.

érdekes a régi moobsal soha nem volt semmi baj az sokkal jobb oldal volt mint ez.

2010. febr. 8. 06:21
 42/219 anonim ***** válasza:
De melyik hétvége?
2010. febr. 8. 11:40
 43/219 anonim ***** válasza:
hát a múlt hétvégére igérték
2010. febr. 8. 15:06
 44/219 anonim ***** válasza:
56%
Nekem az, hogy "Hétvége, nem hamarabb" csak annyit jelent, hogy annál előbb semmiképp se tudják garantálni, de azt se jelenti, hogy már a hétvégén elindul. Ha azt írták volna, hogy hétvégén indul, akkor érteném, hogy mi a probléma. E-mail címet meg nem hiszem, hogy ki tudnának szedni egy olyan adatbázisból, ami épp nem megy. Ha tévedek, akkor rosszul tudom, de ezt már máshol átnyálazták. De ha nagyon akarjátok, felkeresek egy ex-staff tagot, és vele kinyomoztatom.
2010. febr. 8. 15:23
 45/219 anonim ***** válasza:

megértem ezt is csak én a korrekt válaszokat szeretem.

vagyis több infót is írhatnának.

nekem már csak azért is fontos lenne mert több nagy torrent oldalon nem vagyok felregisztrálva a magyarok közül és mostanában elég sok mindenre lett volna szükségem.

azt még mindig fenn tartom hogy a régi moobs sokkal jobb volt nem volt vele ennyi baj.

2010. febr. 8. 16:08
 46/219 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is 2 torrentem van ott függőben, így megértem, hogy mindenki ideges. De sztem ha vége lenne a Moobs-nak, akkor nem hitegetnék a népet. (Legalábbis remélem, hogy nem játszák be azt, amit a CinemaStore csinált). Nekem is fontos az oldal, már csak a "turkáló" mivolta miatt is, hisz sok olyan dolog felkerült oda, amit még szerettem volna leszedni, de nagy oldalakra sose kerül fel.
2010. febr. 8. 16:13
 47/219 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a Moobs jobb volt, de azért remélem hamarosan beindul, mondjuk még ma. :)
2010. febr. 8. 16:40
 48/219 anonim ***** válasza:
hát jó lenne végre...
2010. febr. 8. 18:18
 49/219 anonim válasza:
87%

Remélem hamarosan életre kell,a szerver!

Bár kíváncsi vagyok milyen alkatrészt cseréltek!

Másrészről,állítólag bezár az oldal,manapság sok mindent hallani!

Akik szervert bérelnek,azoknak nagy anyagi veszteséggel jár,hogy az oldal inaktív!

Beload=Moobs,csak újított "motorral" megy!

Mellesleg,3 nagy leállás volt már,2 hétnél tovább soha sem tartott!

2010. febr. 8. 19:47
 50/219 anonim válasza:
66%

Gyerek átgondoljátok mit mondtok???

Először is a torrent lényeg az hogy megozd amid van és tudtommal ezt csak beload teljesíti szóval aki itt szemétről ír az fogja be mert az másnak lehet érték amit átt akar adni amerikában élő oztalytársának vagy mit tom én és igy könnyebb ez a torrent világ nem a scene release meg a stb. még ti hol voltatok mikor ez kezdődött bezzeg a jó filmekhez jó hozzájutni ingyen mi?? Akkor slatyogj el a boltba és vedd meg ha nagy a szád....

Hát hogy jöttök ti ehhez?? Átt sem gondoljátok mit irtok most hogy kiesett hiányzik és már szemétdomb mi??? Hát marha jó bezzeg ha lesz előtte fogod csorgatni a nyálad, 24 órat naponte ezek vagytok ti .... Ennyi !!!

Beload nemakárki !!!!!!!

2010. febr. 8. 20:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!