Mi történt a BeLoad-al?
A Cinemastore pont attól szaródott el, hogy a valamirevaló staff vagy kilépett, vagy a tulaj rakta ki, vagy ott maradt, de egy idő után lesz*rták a dolgot. Ezt amúgy meg lehet köszönni a netcigány tulajnak.
Tessék, olvasnivaló:
Hát elég szutyok egy oldal volt!Remélem végleg bedöglött.
Tizen valahanyas aránnyal,amit nem csalással értem el ,mint egyesek,pár hét után (költözködés miatt)mert nem léptem be, mivel még netem sem volt egyből,úgy kib...sztak mint a szart.
A gépem előtte szinte éjjel nappal ment,hogy visszatöltsem rendesen amit illik.Hát megérte.Mások meg 0,5 aránnyal töltenek le ezerrel.Az ilyen oldalakat letiltanám a hálóról.
Én meg téged.
Már bocs, de miért találták fel szerinted a Vakáció módot??
Minnél tovább húzódik ??????????az újraindulás annál ingerültebbek az emberek!
Sajnos!!!
////////////Hát elég szutyok egy oldal volt!Remélem végleg bedöglött.
Tizen valahanyas aránnyal,amit nem csalással értem el ,mint egyesek,pár hét után (költözködés miatt)mert nem léptem be, mivel még netem sem volt egyből,úgy kib...sztak mint a szart.
A gépem előtte szinte éjjel nappal ment,hogy visszatöltsem rendesen amit illik.Hát megérte.Mások meg 0,5 aránnyal töltenek le ezerrel.Az ilyen oldalakat letiltanám a hálóról.////////
Nekem is volt ismerősöm akinél nem volt egy ideig internet, elment egy haverhoz, vagy internetkávézóba és csak belépett.
Tudod okoska tölteni sem kel csak belépni az oldalra!
Mindjárt nem vagy kizárva, meg írta az előttem szóló is, vakáció mód !!! Te saját magadat zárattad ki, ha egyáltalán regisztrálva voltál!
"Okoska" csak nem egy köcsög beloados staff vagy???
Szivesen bezúznám az arcod..
Ha nem lettem volna regisztrálva ,hogy léptem volna be?
Miért nem mész el az a...ádba???
Költöztél már valaha,vagy anyáddal laksz még?
A legkissebb gondom nagyobb volt,mint a kib...szott beload!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!