Mi történt a BeLoad-al?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nem töltődik be az oldal, mi történt vele?2010. jan. 21. 16:23
211/219 anonim válasza:
előzőnek: ideges*
amúgy oldal van, torrentek nincsenek
212/219 anonim válasza:
Majomparádé lett most a leg nagyobb magyar torrent az ncore után.Mivel ncore megszünt. Beload , Bitumen, csak kullogott mindíg is a majom után......
213/219 anonim válasza:
hát nem hiszem hogy a Majomparádé lenne a legnagyobb....
Egy kis info : [link]
214/219 anonim válasza:
***** nesztek adatok méghogy majomparádé 1.?! Neccesen van az 5. helyen. De sok jó reppzene van rajta :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
215/219 anonim válasza:
Aki szerint egy igénytelen szar, az csináljon jobbat, szerintem meg ez az ország EGYIK legjobbja...
Véleményem szerint KARBANTARTÁS folyik:))
216/219 anonim válasza:
Már jó ideje semmi nem folyik a beloadnál... nekik a razzia nem árthatott mert nem itthoni szerveren van az oldal...
217/219 anonim válasza:
www.beload.hu [62.149.12.83] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
62.149.12.83 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 0, elveszett = 4
(100% veszteség),
Maga a hálózat se működik. :(
218/219 mevikk válasza:
a be loadon szerintem karbantartás flyik amúgy véleményem szerint az a legjobb legértelmesebb oldal a világhálón!!!!!!!!!!!!!!
219/219 mevikk válasza:
ha nem tetszik ne menj fel rá kizártak vagy irigy vagy másokra mert ők fennt vannak akkor meg elég gyerkes vagy már bocs én is fennt voltam és láttam mi van rajta csak egy idő után nem kellett letölteni semmit és nem léptünk fel ezért kizártak de addig a nepig minden dolgot megtaláltam legalább kétszer feltöltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!