Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a BeLoad-al?

Mi történt a BeLoad-al?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem töltődik be az oldal, mi történt vele?
2010. jan. 21. 16:23
 181/219 anonim ***** válasza:
50%
Valamelyik okostóni azt írta nekem egy pár oldallal ezelőtt,hogy egy költözés pár nap....Ez a fos oldal mióta is költözik?????????????????????
2010. márc. 5. 17:30
 182/219 anonim ***** válasza:
56%
Ha érdekelne, mi van az oldallal, nem kérdeznéd. :)
2010. márc. 5. 19:38
 183/219 anonim válasza:

Most nem azért de mi az, hogy nem indul újra az oldal ez most vicc, az egyik legjobb oldal és csak server költözés van folyamatban amit kiisírtak:

"Technikai Szünet. - Szerver költözés van folyamatban.

2010.03.02 - Körülbelül 7 nap, mire elérhetőek leszünk. Természetesen nem két utca átsétálása ennyi idő, hanem az új helyek más ország területén találhatóak. Addig kérjük türelmeteket. " Más országba költöznek de az oldal menni fog tovább. És nem kell fikázni, majd ha ti is csináltok egy oldalt és ilyen nagy oldallá vállik és azzal nem lesznek Technikai gondok akkor szoljatok meg lesem!

2010. márc. 5. 22:04
 184/219 anonim ***** válasza:
63%
Reménykedjetek csak,ahelyett,hogy keresnétek más NORMÁLIS és főleg KORREKT oldalt.A beload már behalt!(A remény hal meg utoljára..)
2010. márc. 6. 10:00
 185/219 anonim ***** válasza:
87%
Mit nem nyújt neked a BeLoad, amit más oldal igen?
2010. márc. 6. 11:52
 186/219 anonim válasza:
53%

Technikai Szünet. - Szerver költözés van folyamatban.

2010.03.02 - Körülbelül 7 nap, mire elérhetőek leszünk. Természetesen nem két utca átsétálása ennyi idő, hanem az új helyek más ország területén találhatóak. Addig kérjük türelmeteket.

Bizonyos személyek a felhasználók megtévesztésére hamis weboldalakat hoztak létre, hogy az oldalhoz tartozó adataitokat így csalják ki (felhasználónév, jelszó, email cím).

Ezekre az oldalakra történő belépéssel valószínűsíthető, hogy felhasználói adataid kívánják eltulajdonítani. (ilyen tolvaj oldal például: beload.netai.net).

Kérjük, adataid védelme érdekében, belépés előtt mindig ellenőrizd, hogy a beload.hu domain található-e a böngésződ címsorában!

Don't worry, BeLoad!

2010. márc. 6. 12:05
 187/219 anonim ***** válasza:
44%
Én voltam az az okostóni aki írt a költözés idejéről.És nem is pár napot írtam hanem egy napot.Ami szintén egy nagyobb oldalnál történt.Sőt megjegyzem hogy még szóltak is előre hogy költözés lesz nem az történt hogy belépsz az oldalra és azt látod hogy nem indul az oldal.A beload már legalább 1 hete nem jó.Én nem adok sokat arra amit mondanak mert sztem igazán nem érdekli őket hogy mit tudunk mi.A múltkori "csűszunk picit" szöveg is olyan pici időt jelentett mint 3hét kb..
2010. márc. 6. 13:14
 188/219 anonim ***** válasza:
44%
Valamit félre értettél.Én osztom a véleményed.A költözést rám értette az okostóni.Engem költözésemkor b..sztak ki az oldalról,ami szintén nem 1-2 nap volt.
2010. márc. 6. 17:52
 189/219 anonim válasza:
nah akinek hiányzott megint van beload akinek meg nem az igy járt :D
2010. márc. 6. 20:37
 190/219 anonim válasza:
igen van újból beload,de nem enged be a jelszavammal és hiába kértem új jelszót semmi nem történik :S
2010. márc. 7. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!