Mi történt a BeLoad-al?
Elmondom mi a baj:
Az oldal sz..rabb lett,mint volt.
Sokat ne várjatok tőle.
Keressetek inkább 1 normális torrent oldalt.
Szerintem meg mindenki leállhatna ahelyett, hogy kritizál!
Még most lett visszapofozva az oldal, miért kell elvárni valamitől, hogy ADD MEG URAM ISTEN DE RÖGTÖN módjára azonnal minden 100 %-osan működjön??
Ha gond van, csinálj egy torrent oldalt, tedd fel a gyakorikérdésekre, és ha nem tetszik, majd mi is fikázzuk!!
De lehetőleg jobbat csinálj mint a BeLoad, jó??
Hócipőm kivan már komolyan mondom...
Nem tetszik valami, és egyből fikáz...
... de felnyújtani valamit, AZT nem tud...
Na üdv.
Kis szemfüles.
Egyébként meg nem azt mondtam,hogy nem vagyok fent,hanem hogy SZAAAAR!
Levezetem neked:
-Ha nem lennék fent,nem tudnék véleményt mondani róla
-Mivel hogy próbálom használni (de ez lehetetlen)és ezt nem csak én mondom,ezért csak ezt tudom mondani róla:SZAR
Ja, értem! Mondjuk attól még visszás a történet, mert ha tényleg szar (szerintem sem túl jó most), akkor csak azért próbálgattad, hogy legyen alapja a szarozásnak? Vagy arra számítottál, hogy a leállás után sokkal jobb lesz és nem akartál kimaradni a jóból? :) (Ez nem kérdés volt, csak úgy néz ki.)
Na de kár is erről itt beszélni, meg szarozni, meg dicsérni, hiszem aki fent van, maga is el tudja dönteni, hogy megfelel neki vagy sem. Normális oldalra elég nehéz bejutni, a semminél, meg jobb a valami, nem? (Ez kérdés.)
Akinek tetszik, tetszik, akinek nem, el lehet menni.
Szerintem ez ilyen egyszerű!! :)
Na ja.
Ezt már Fletó is megmondta annak idején....
Én az ilyet sosem értettem.
Most szerinted egy hót idegennek ki fog küldeni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!