Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a BeLoad-al?

Mi történt a BeLoad-al?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem töltődik be az oldal, mi történt vele?
2010. jan. 21. 16:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/219 anonim ***** válasza:
0%

"""Okoska" csak nem egy köcsög beloados staff vagy???

Szivesen bezúznám az arcod..

Ha nem lettem volna regisztrálva ,hogy léptem volna be?

Miért nem mész el az a...ádba???

Költöztél már valaha,vagy anyáddal laksz még?

A legkissebb gondom nagyobb volt,mint a kib...szott beload!!!!!!"""

Igen Költöztem. Amúgy pedig a feleségemmel és a 14 éves lányommal élek, aki remélem soha nem fog ilyen taplóval találkozni mint te vagy!Az arcom szétzúzásáról pedig annyit, várlak szeretettel Ibrányban lakom a többit privát üzenetben közlöm veled ha érdekel!

2010. febr. 10. 22:51
 102/219 anonim ***** válasza:
0%

JA még annyit!Amúgy pedig csak egy felhasználó vagyok, vagy voltam a Beload-on!

Ha több volt a gondod attól, hogy belép akkor miért siránkozol, mint egy kislány? Vagy esetleg az vagy?

2010. febr. 10. 22:55
 103/219 anonim ***** válasza:
9%
Küldjed mucus!Hol a p...ába van az az Ibrány azt is írd meg!
2010. febr. 10. 23:03
 104/219 anonim ***** válasza:
8%
Egyébként meg fuck you az összes beloados staffok f..át szopó köcsögnek.Remélem kielégítő válasz volt.Na csá'buzzancsok!
2010. febr. 10. 23:08
 105/219 anonim ***** válasza:
13%

Utoljára reagálok ennek a tizenéves kis takonynak (mert sztem nem több, és lehet a bannolása sztorija is csak kitaláció):

1. "Mellesleg a kutya nem "szólt hozzád""

Nyílt fórumra írtál, amit ide írsz az szól mindenkinek aki olvassa.. (nálad divat a "gondolkodni már luxus"?)

2."Leírtam a véleményem erről a szar beloadról amiről szól ez a téma."

A véleményt az emberek általában tisztelik, de te csak elsírtad bánatod, és köptél egy jó nagyot a tetejére, mert szted ez így illik ha már te cseszted el az esélyed..

3."Ha nem tetszik ne olvasgasd,inkább kötögessél a tv előtt."

Én legalább tudok kötni XD És mint mondottam: szeretem a taplók vérét szívni.

4. A sértegetéseidre: apád-anyád hogy nem verte ki a fogaidat, és etettek szappannal azért, mert így beszélsz? A kultúra kiverte nálad a biztosítékot, vagy csak azért vagy ilyen "tökös" legény, mert a monitor mögött gubbasztasz a sötétben? Amúgy a barátom csókoltatja a szádat az öklével, majd a térdével ;)

A 22:51-es hozzászólónak: Ha te vered ki a fogát, akkor adj neki helyettem is :D Bár amilyen gyáva, csak a neten van ekkora pofája. Remélem végleg eltakarodott.

Zs.

2010. febr. 11. 09:39
 106/219 anonim ***** válasza:
72%

A kis puhap.csünek már szerintem kevés lenne a szappanos szájöblögetés!

Minimum sósavas gargalizációra kellene szükség (Remélem le is nyel 1-2 kortyot!)…

Szándékosan nem szólítom meg, ahhoz nagyon pici lélek, hogy vele társalogjak. Tipikusan az a fajta kis surmó, aki kemény a billentyűk felett pötyögtetve és ennyiben ki is merül az érdemleges része az életének.

Egyébkén az erőszak a primitív lények eszköze.

És, hogy a témához is írjak valamit: Remélem, még visszatér a beload!

És ha újra működni fog, borsóagyú "barátunk" ott fog sírni a login oldal előtt. De ilyen mentalitással jobb is ha nem bomlasztja ezt a remek kis oldalt… :)

De tényleg jobb lenne több infó az indulásról!

2010. febr. 11. 11:31
 107/219 anonim ***** válasza:
10%

Hú de megijedtem....

Én meg anyád hátán foglak megb...ni és a barátodat,de őt egy baseball ütővel,ha összefutunk egyszer(amit nagyon remélek)!!!!!A lényeg akkor is az ha tetszik,ha NEM,A beload egy kalap szar volt és remélem már rég lefogalták a szerverüket.Ti meg bekaphatjátok ahányan vagytok!!!!!

Innentől tényleg nem pazarlom rátok az időmet senkiházi talpnyaló f.szfejek.Itt a pont.

2010. febr. 11. 11:40
 108/219 anonim ***** válasza:
85%

"A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"

Igaza van a szabályzatnak, szerintem jó lenne, ha mindenki lehiggadna, és a témától sem térne el.

2010. febr. 11. 14:43
 109/219 anonim ***** válasza:
56%

Én csak röhögök azon, hogy még mindig itt rikácsol XD

Dől belőle az izomszag, meg túlteng a tesztoszteron (az én szemembe csak köhög a bolha) de legalább a monitor elött "nagylegény". SZÁJHŐŐŐS XD

Remélem az életben többet be nem jut a Beload-ra, és sztem az oldal igen is, menni fog. A staffok nem írnák ki, hogy már csak javítanak, ha nem így lenne. Felesleges lenne hazudniuk, hisz ha nem tudják bepöccinteni a rendszert, az úgy is egyhamar kiderülne. Remélem most már tényleg jobban fog futni az oldal.

Zs.

2010. febr. 11. 15:27
 110/219 anonim válasza:
78%

Sziasztok!

Felhívnám az összes 10 éves fórumozót, hogy olvassa el rendesen a címet:D, mert tudtommal nem az áll, hogy mi a véleményed az oldalról. Ehhez lehet tartani magatokat, aki meg nem tudja annak nem érdemes itt lennie. :D

Ennyi...

BeLoad 4evermore:D

2010. febr. 11. 15:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!