Mi történt a BeLoad-al?
Hát ez eszméletlen ami itt 2 napja folyik!Szerintem mindketten elhúzhatnának innen,a csaj is meg a fickó is.
Mellesleg anyukám te rikácsolsz a leghangosabban úgy látom.Nem kellet volna leokoskázni a fickót.Nem csoda,hogy felszívta magát.Leírta a véleményét,joga van hozzá.(amivel,ha végig olvasnád a hozzászólásokat többen egyetértenek a BeLoad-al kapcsolatban)Megnézném,ha tényleg összefutnál vele,milyen vagány lennél.Ki bújna a billentyűzet mögé.De nem szeretnék egyikőtök mellé sem állni.ELÉG AZ OFF-BÓL!!!
A BeLoadról meg annyit,hány hete is ígérgetik,hogy hamarosan indul?
Még valami,kíméljetek meg a hasonló hangvitelű válaszoktól,nem óhajtok én is belemenni ilyen szint alatti adok-kapokba.
köszi
2010.02.11, 18:27-nek....
Nem hiszem, hogy csak a pénz kellene nekik, ugyanis már 2009 óta a tagjuk vagyok, de még egyszer sem kértek tőlem pénzt karbantartásra, vagy más célra. Sajnos úgy néz ki, hogy még sok idő, míg újra felállnak és tovább töltögethetünk ( egyébként az utolsó üzenetük 2010.02.08.-as dátumú ). Én elég türelmes ember vagyok.
Szerintem, aki eddig is kedvelte az oldalt, az rendszeresen le fogja ellenőrizni még jó darabig, hogy működik-e már.
Egy BeLoad tag....
17:31-nak üzenem, hogy a csáveszt nem én "okoskáztam" le, de ne is zavartassa magát. Ha nem telefon, nem kell beleszólni. Amúgy meg nyugi, nem félek az árnyékomtól.
Zs.
Amúgy meg: ilyen alapon vagy menni fog még az oldal, vagy nem. Nem tudom, hogy azokat, akiknek nem tetszik miért viselnek ilyen nagy érdekeltséget, és másnak is igaza van abban, hogy itt az a kérdés, hogy "mi történt a Beload-al?" nem pedig az, hogy "mi a véleményed a Beload-ról?".. Mint egy csapat értelmezésileg fogyatékos.. Kb. mindenki ugyan annyit tud, mint ami ki van írva, van aki acc-ot próbál lopni, van marha aki be is dől neki.
Jó, ha az embernek van véleménye, de ott kell hangoztatni, ahol valakit is érdekel, hogy szerinte az oldal lop, csal, hazudik, átver, vagy épp király, a legjobb, zsírtutikirály.. Nem az a lényeg, hogy a staff vagy a user teszi-e a torrent oldalt.. Mindkettőnek ugyan annyit kellene, mivel mindenki felelősséggel tartozik azért, amit tesz/csinál vagy épp nem csinál. Lehet jönni példákkal, hogy hát a BitHumenen nincs pénzkunyizás.. nincs, de feltölteni szerencsére annál nehezebb.. az Ncore csúcskirály és meg is lopták.. hát ha vesszük, hogy eredetiben is elég sok mindent meg lehetne venni, ez alapján ti is loptok jócskán (én is, de én vállalom.. sajna nem vagyok olyan pénzeszsák, aki hetente tud új DvD filmet venni..) mellesleg elit se vagyok, mert van Ncore acc-om és ha valamit keresek, azt se elsőnek ott teszem. Ha minden áron valamiben a hibát akarjátok keresni, ott a tükör, kezdjétek magatokkal. Ha fórum lenne, akkor már a legelején zárni kellett volna ezt az egész témát. A Beload oldalán kint van az infó, aki ott nem tudja elolvasni és értelmezni, az itt se fogja. A vélemény meg olyan mint a s*gglyuk: mindenkinek van 1..
Zs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!