Mi történt a BeLoad-al?
"nagyon profi kultúrált oldal"
Amit írsz az nagyon jó, de ha le sem tudod írni a "kulturált" szót, lehet a kulturált emberekre kéne hagynod a szó használatát, nemde? Ez csak építő jellegű kritika, nem fikázás. Az oldal professzionizmusáról csak annyit, hogy amíg a torrent leírása az, hogy "naon yo játék szegyétek meg éri sokat jácotam a játékal", ráadásul a címéből hiányzik egy-két betű, vagy szerepel pár, ami nem hiényzik oda (pl. Suden Sztrike vagy Word Of Worcraft), ráadásul a moderátor le se sz*rja a dolgot, csak helyesli a feltöltést, addig nem tudom, hogy hogy beszélhetünk itt profizmusról. Ez is csak építő jellegű kritika, nem fikázás.
Na én is hozzászólnék.
Ami nagyon nagy hülyeség, a moderátorok úgyis törlik!!
Amennyiben valakinek nem megfelelő a leírása, hibásnak jelölik, vagy törlik!
Most nem azért, de engem is zavar, ha valaki nem ír helyesen, de ettől még az lehet jó ember, és esetleg nem szándékosan, de bárki elírhat egy betűt, most nem azért, hogy kötekedjek, de szerintetek a staff-nak az a dolga, hogy minden torrentbe javítsa az esetleges felmerülő helyesírási hibákat? Megőszülnének, mire ez meglenne...
Nem! A feltöltő dolga, hogy rendben tartsa a torrenjét!
Ha nem járt nyelvtan órákra, vagy nem figyelt oda, ő baja, nem fogod tudni soha megtanítani az embereket a helyesírásra, ezt jegyezd meg!
Az OFF-ot befejeztem. Elnézést.
"ahova csak 4 diplomával és egy nyelvtan ötössel"
Nem kell ahhoz négy diploma, csak négy osztály. Az átlag usernek ezek szerint annyi sincs.
"inkább írj egy privát üzenetet a gyereknek"
A "Gotic 2" feltöltőjének írtam, a válasz az volt, hogy "k*rva anyád".
"Jah... hogy ez túl emberséges"
Az.
"nem lehetne köpködni meg besározni valami olyant, ami egy közösségnek hasznos"
Közhasznú alapítvány, vagy mi? Nem. Egy trader banda, ami nem szemét rajta, azt színvonalas oldalról úgy lopják össze, akárcsak a frontend, amit történetesen az nCore-tól loptak el. Még annyira sem voltak képesek, hogy sajátot írjanak. Támogatás menüpont bezzeg van.
"Nehogy már emberségesnek látszunk"
Lopott frontend, lopott tartalom, analfabéta userek, micsoda emberség.
"Miért van az, hogy sírni tudtok, de cselekedni nem"
Az első adandó alkalommal feldobom ezt a pöcegödröt, nyugi.
"Nem kell ahhoz négy diploma, csak négy osztály. Az átlag usernek ezek szerint annyi sincs."
Képzeld néha én is mellé ütök a billentyűzeten, és gondolom te se klaviatúrával, egérrel a szádba csusszantál ki anyádból..
"A "Gotic 2" feltöltőjének írtam, a válasz az volt, hogy "k*rva anyád"."
Mint írtam: magát írta le.. Ha te ennyi alatt mindenkit leírsz.. hát az nc.. Ez olyan, mint ha amiatt, mert egy srác meglopott, mindenki tolvajjá válna.. Általánosítás.
"Közhasznú alapítvány, vagy mi? Nem. Egy trader banda, ami nem szemét rajta, azt színvonalas oldalról úgy lopják össze, akárcsak a frontend, amit történetesen az nCore-tól loptak el. Még annyira sem voltak képesek, hogy sajátot írjanak. Támogatás menüpont bezzeg van."
Már régebben is említettem: ha nem tetszik, nem kell ide járni, letölteni, sőt támogatni se kell. Ellopták? Na mintha a Beload lenne az egyetlen aki lop. Te se vagy egy ma született bárány, miután letöltesz olyan cuccokat, amit sztem eredetiben is meg lehetne venni.
"Lopott frontend, lopott tartalom, analfabéta userek, micsoda emberség."
Most komolyan ezt nyögöd be az emberségességre? Kellett vagy 2 perc mire kihevertem a nevetési rohamot. Talán másokkal szemben kellene annak lenni, nem a staffról beszéltem. ** Bazz.. ez még mindig nagyon meredek nekem.. XD **
"Az első adandó alkalommal feldobom ezt a pöcegödröt, nyugi."
Na és hova? És ha én is feldobom az NCore-t és a BH-t? Jelzem tag vagyok mindkettőn.. Komolyan mondom, hogy már csak "pörögnöd" kellene..
Na emberek, nyugodjon meg mindenki!
A héten újra menni fog a BeLoad, biztos forrásokból tudom. A lényeg hogy legyen türelemmel mindenki, én is nagyon várom már hogy újra tölthessek, mert ez egy nagyon korrekt oldal, eddig mindent megtaláltam.
Aki meg leszólja, az majd adja már meg a saját weboldalának a címét is, és majd meglátjuk hogy fog neki(k) tetszeni ahogy kritizáljuk..
Ja és kiemelném aki nem olvasna visszafele, az ne dőljön be semmilyen ál oldalnak. Az igazi weboldal a : [link]
Üdv mindenkinek, addig is, kitartás. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!