Mi történt a BeLoad-al?
Emberek vagyunk.
OFF kezdete:
Tudom,hogy sokan úgy vélitek, nem lesz újraindítva az oldal.Ha lehetőség van rá, a kultúúúúrált viselkedés alapszabályait azért tartsuk be. Egy régebbi hozzászólásomban már jeleztem felétek, hogy egy oldal olyanná válik, amilyenné a felhasználók alakítják. Sajnos az a meglátásom, hogy ez a blogrész is a káromkodó, "anyázós" irányba indult, lassan csak annak lesz itt igaza, aki nagyobbat köp a másikra.
OFF vége.
Az oldal késése engem is idegesít. Nem azért, mert töltenem kell vissza ( pont nem volt onnan egy torrentem sem ), hanem azért, mert számomra sok érdekes dolgot találok meg. Ha lehet, letöltöm az internetről eredetiben (free v. demó), és csak akkor torrentről, ha az a jobb (tudásban v. minőségben ).Előnyére legyen mondva, kevés "rossz" torrenttel találkoztam a BeLoadon, Ilyenkor, ha üzentem a feltöltőnek ( udvariasan! ) Nagyon kevés esetben volt negatív a hozzáállása (több mint 20 esetből 3 volt "dinka"). Viszont remélem, hogy a keresőrészt, kicsit kipofozzák, néha igen idegesítő tud lenni ( de nincsen rózsa.....nélkül).
Végezetül, ha egy Beload staff is olvassa ezt:
Kérlek benneteket, kicsit több infót adjatok, hogy pontosan mi a probléma, mert így tényleg úgy néz ki, mintha eljátszanátok a Hattyú halálát. :-)
Egy BeLoad tag
Húúúúú
Nagy voltál ribanc.Az ilyeneknek szoktam lotolni az acélbetétét a torkán.Inkább foglalkozz a véres betéteddel a lábad közt és ne szólj bele a nagyok dolgába!
Nyugalom. Megint eltértek a témától. Nem kell itt a vita, ha vitázni akartok, akkor írjatok egy e-mail címet az üzenetek végére, és privátba lehet oltani egymást. De ne itt ország világ előtt már légyszíves, ez itt nem a Mónika show, vagy a Joshi Bharat. Mindenkinek más a véleménye, de az normálisan is le tudja írni, nem kell sértegetni másokat sem, és a weboldalt sem. Ha valaki tud valami jobb torrentet kérem, hogy írja már le legyen szíves, mert mást nem nagyon találok, amin olyan sok érdekes dolgot megtalálnék, mint a BeLoadon.
Előre is köszönöm.
Ok.Majd olvasgatom a mélyreható hozzászólásaidat és megtanulok írni.De hát 14 évesen még nem tudhatok mindent.
Mellesleg a kutya nem "szólt hozzád" mi a f..szt kötekedsz itt a fórumon?Leírtam a véleményem erről a szar beloadról amiről szól ez a téma.Ha nem tetszik ne olvasgasd,inkább kötögessél a tv előtt.Ezentúl pedig ne írogass vissza,mert lesz...rom mit irkálsz,bekaphatod.ENNYI
Nah előszőr is mindenki fogja be az orrát és szellencsen eggyet, fogadjunk kitisztul az agyatok !!
Ha valakinek nem tetszik az oldal nem kell feljárni és tényleg 0,5 ös aránnyal letölteni a cuccokat azoknak ott vannak a jó öreg warez oldalak onnan lehet tölteni ezerrel és nem kell seedelni vissza semmit !
Nem rég óta torrentezek de a Beload az szeritem jó minden van fent ami csak kelhet, hamar le is lehet szedni nem úgy mint eggyes oldalakról hogy televannak sok szarral sok felhasználoval alig seedelik és tölteni is alig lehet róluk .
Akinek nem tetszik az oldal ne menjen és ne is jöjjön fel a Beloadra.
Az arányról: megfelelő internet sebbeséggel csodákat lehet művelni :D a torrentezés szerintem (pláne ha jobb oldalakrol beszélünk ahol számit a seed arány ) nem kis sebességü felhasználoknak való !!! Volt 1mbit esem szart se ért ! Most 20 as van na ez már jó !
És hát a Beload vezetőinek meg üzenem Hama Hama Inditoljátok az oldalt mert megpusztulok a sok szar torrent oldaltól !!!!
Szerintem ez egy kulturált oldal Nincs ezzel semmi gond !
nem heti 1*kell felnézni !!! És rá jön mindeki hogy mi a pálya ! Ncore fúj sok elit segfej akik pénzé (ami illegás) áruljátok a meghívotokat !! Nektek csak annyit: Kenjétek a hajatokra !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!