Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a BeLoad-al?

Mi történt a BeLoad-al?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem töltődik be az oldal, mi történt vele?
2010. jan. 21. 16:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/219 anonim ***** válasza:
VÁ! Ezt jól megaszontad nékik!
2010. febr. 8. 21:22
 52/219 anonim ***** válasza:
Kb. egy szót sem értettem belőle, annyira töri a magyart a szerencsétlen. Egy értelmes mondat, annyit sem sikerült összehánynia.
2010. febr. 8. 21:41
 53/219 anonim válasza:
87%

Sok barom fikázza az oldalakat!!

Ha látod milyen szar akkor elvileg regisztráltál oda!

Ha pedig regisztráltál akkor meg olyan mint amivé teszed.

Erről szól a torrentezés.

Ha meg valakinek nem tetszik,vegye meg a boltban a cuccost.

Ott szinte bármit megkaphat....

2010. febr. 9. 00:32
 54/219 anonim ***** válasza:
76%

végre egy jó hír az oldal tájáról.

tegnap este azt írták hogy még van egy kis gond de nemsokára lehet hogy ma indulnak újra ez jó hír.

2010. febr. 9. 05:51
 55/219 anonim ***** válasza:
91%

"Ha pedig regisztráltál akkor meg olyan mint amivé teszed. "

Meg amilyenné a staff teszi, bár ők látványosan szarnak az egészre.

2010. febr. 9. 09:00
 56/219 anonim ***** válasza:

Egyes hírek szerint,a rendőrség figyeli az oldal meglátogatóinak IP címét!

Ezért a leállás.

Szerintem ez badarság.

Én szeretem a Beload-ot,viszont a vezetősége nem méltatta a felhasználókat egy e-mail küldésére sem!

2010. febr. 9. 12:51
 57/219 anonim válasza:

Szerintem a rendőrség nem figyel a beload.hu-t!

Ha figyelné is akkor,egyetlen torrent oldal sem működne,mindegyikben lenne kivetnivaló!

Az oldalt meg felesleges "fikázni",örüljetek hogy van,letudod szedni amit akarsz!

Tiszted az oldal szerkesztőit,nem könnyű kb.80000 ember adatai kezelgetni,és mellette az oldal jobbátenni!

Én "feltöltő" vagyok,tudok ezt-azt,legyetek türelemmel!

2010. febr. 9. 15:40
 58/219 anonim ***** válasza:
Kb. 90 ezer ember... :)
2010. febr. 9. 16:43
 59/219 anonim válasza:
Szerintem Beload már nemfog beindulni. De nem erről akarok irni, szó volt a CINEMASTORE ról is. a Beload (annó Moobs) és Cinematore-t nem lehet összehasonlitani. A Cinemastore egy nagy rakás S**r volt, pontosan olyan mint a staffjai azok a beképzelt csúszó mászók. Voltam Cinemasztoron, nem az arány miatt rúgtak ki,ugyanis jóval a 2 felett volt az arány holott nagyon nehéz volt oda seedelni. Már akkor amikor kipeccintett onnan egy buta-beképzelt csúszó mászó , tudtam nagy bukás vár rájuk. most hol vannak??? Béka segge alatt. Nem lehet igy viselkedni az emberekkel, másrészt Beload/Moobs ehez képest nagyon jó oldal , sajnos csak volt,mert nemhiszem hogy ennyi iő alatt feltápászkodik. Én drukkolok nekik, Beload, mindent bele!
2010. febr. 9. 17:20
 60/219 anonim válasza:
77%
Az előző levelemhez annyit irnák hogy törtem a magyart mert egy ideg voltam te meg itt felettem ne irj baromságot mert én staff vagyok ott és ezt tudnám úgyhogy ha már csalni akarsz akkor ne itt tedd te marha!
2010. febr. 9. 17:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!