Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?
Nézzenek ide:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.
Figyu Balázska! Nem tudom, hány éves lehetsz (az oké, hogy agyilag kb. 8), de jogilag felnőtt vagy. Te döntöd el, hogy mit tűrsz meg a szobádban. Fogod a számítógépet, és kidobod egy közeli konténerbe. Ennyi. Probléma megoldva.
De az is megoldás, ha elvágod az ethernet kábelt.
Válasz 222-nek: DOS-ra és Windows 3.1-re írt játékokkal is szoktam játszani. A DOSbox-ot meg az OTVDM-et is úgy töltöttem le. Nem tudom, hogy ön honnan szerzi a programokat. A lemezjátszót csak akkor tudnám használni, ha rendelnék egy előerősítőt. Sőt van ami nekünk még bakeliten sincs meg.
Azt akarja, hogy unatkozzak?
"hogy hallgassam azt, ami csak bakeliten van meg?"
Veszel egy lemezjátszót. Rárakod a lemezt. Elindítod. És élvezkedsz a zenére.
De ha erre magadtól nem jöttél rá, akkor tényleg nem csak a Wikipedia szerkesztése nem való neked, de a legjobb valóban az internet kikötése lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!