Miért működik ilyen furcsán a Google Drive?
Figyelt kérdés
A Google Drive-ot már sok ideje használom, mindig tökéletesen működött. Azonban mostanában problémákat tapasztalok a fájlok offline hozzáférhetővé tételével. Régen rányomtam, hogy legyen offline hozzáférhető és ennyi, megnyithattam a fájlt offline. Nemrég egy hosszú útra tettem offline hozzáférhetővé egy csomó zenét, reggel hozzáférhető volt az összes, délután már csak néhány, pár nappal később meg semelyik. Ilyeneket csinál mostanában, de eddig ilyen soha se történt. Mi lehet a probléma? Továbbá valamiért számítógépen nem találom az offline hozzáférhetővé tevés opcióját.2022. jún. 30. 22:21
1/2 anonim válasza:
Számítógépen normális, hogy nincs. Az egy weboldal, internet kell hozzá.
2/2 anonim válasza:
Most a Google fejleszti a rendszerét (leginkább a gmail-t), és lehet, hogy a google driveot is érinti. Várj vele szerintem kb. 1 hónapot, szerintem addigra ismét jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!