Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?
Nézzenek ide:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.
Igen, azért.
Ő egy pót-Wikipediának tekintette azt. Azt sem volt képes megérteni, hogy az egy paródia-oldal, és azt sem, hogy ez mit jelent.
Mondjuk azért tényleg teljesítmény, hogy ott is sikerült lejáratnia magát. :D
Az csak egy ürügy volt.
Akart egy (szerinte) használható érvet, de az igazi "motivációja" távolról sem ez volt. Ő azt hitte, hogy azzal jót csinál, ha mániákusan mindenről ír pár sort. Illetve nem is biztos, hogy azt hitte, hogy jót csinál. Csak... ezt diktálta neki a kényszerbetegsége.
Balázska itt van még, és aktívan privátozik.
Most arról hadovál, hogy ki/mi "ajánlotta" neki az Unciklopédiát.
A mondandónk lényegét szintén nem fogta fel, mint ahogy még most sem esett le neki, hogy az nem egy Wikipedia-tükör.
Válasz 256-nak: De megértettem.
Viszont fiút meg elektromos hulladékot még akkor is kötelező látnom, ha nem kapcsolom be a számítógépet. A fiúk meg az elektromos hulladékok a valóságban vannak.
Válasz 258-nak: Nem akarok olyan műszaki cikkeket tárolni, melyekről tudom, hogy már semmire sem lesznek jók, de anyukám nem akar elmenni a hulladékudvarba, s azt sem engedi, hogy egyedül elmenjek.
Ha lánynak születtem volna, s fiúkat akarnék látni, akkor örülhetnék, mert idén is lesz X faktor. A Miller Dávid fogja vezetni. Már kétszer is volt olyan, hogy csak fiúk maradtak versenyben: az első évad is olyan volt, amikor kiesett a Janicsák Veca, meg 2019-ben is úgy volt. Lehet, hogy most is fiúk fognak versenyben maradni, s végül az egyik fiú megnyeri az X faktort.
Arról nem én tehetek, hogy a testvérem nem akar megnősülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!