Ha egy velem megosztott google mappába töltök fel valamit, miért az én tárhelyemből vesz?!
Egy sima google fiokhoz, egy ismerősőm vett még drive tárhelyet, hogy legyen több 15Gb-nál. MEgosztott velem egy itt létrehozott almappát, hogy amit neki szánok töltsem oda fel. Igen ám, csakhogy nem az ő tárhelye fogy, ha a velem megosztott mappába töltök, hanem az enyémből?!
Hogy van ez?!
KEdves #1
Hát a logikus az, hogy ha én egy tárhelyen csinálok egy könyvtárat, és megosztom veled, akkor, ha te oda feltöltesz valamit, az én tárhelyemből vegyen, hisz te abba a könyvtárba töltöttél fel, ami az én tárhelyemen van.
Az sok plusz munka.
A mappa fizikailag egy tárhelyen van! Miért ne lenne logikus, hogy ha én oda feltöltök, akkor az fizikailag is oda kerül az, amit feltöltök?!
Képzeld csak el, hogy ha egy pendrive-ra létrehozol egy mappát, és a gépedről oda másolsz, hogy az csak logikailag van rajta, de valójában a saját tárhelyedre (számítógépedre) kerülne az anyag! Ez teljesen logikátlan!
"A mappa fizikailag egy tárhelyen van! "
Van a fenéket...
Na itt kezdődik a baj! Felhő a felhőben!
(Amúgy fizikailag is valahol lennie kell)
Na szóval van rá mód, hogy ha én megosztok egy könyvtárat valakikkel, akkor ha oda feltöltenek, az az én tárhelyemből fogyasszon?!
A Megoldás érdekelne, nem a szűkszavú oltogatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!