Válasz 232-nek: a 80-as években még végig játszották a rádióban a számokat, de most már belekarattyolnak, meg nem játszák végig. A YouTube-on sok olyan zene van, melyet nem adtak ki CD-n, vagy még ha kiadták, azt a CD-t már nem lehet kapni. Én örülök, ha le tudok tölteni olyan számokat, melyek régen kislemezen jelentek meg (még ha meg is lenne a kislemez, akkor sem tudnám hallgatni, mert hiába jó a lemezjátszó, ha az erősítő rossz).
2022. aug. 22. 14:45
232/393 anonim válasza:
"A YouTube-on sok olyan zene van, melyet nem adtak ki CD-n"
Például?
De ezek csak üres kifogások. Ki KELL köttetned az internetet, különben életed végéig szenvedni fogsz.
2022. aug. 22. 14:47
233/393 A kérdező kommentje:
Válasz 235-nek: ha meg kiköttetem, akkor meg pont azért fogok szenvedni, mert sem a YouTube-ot, sem a MÁV, sem a Volán honlapját nem tudom megnyitni. Meg azért, mert nem láthatok szoknyát, lányokat. A számítógépen is csak a meglevő játékokkal tudnék játszani.
2022. aug. 22. 14:51
234/393 anonim válasza:
"80-as években még végig játszották a rádióban a számokat, de most már belekarattyolnak, meg nem játszák végig." Milyen rádiót hallgatsz? Igen, néha van benne beszéd is, mert erről szól a rádió.De vannak megszakítás mentes műsorok amibe nem beszélnek bele.
2022. aug. 22. 14:52
235/393 A kérdező kommentje:
Válasz 237-nek: Pl. Forrást vagy Retro rádiót.
2022. aug. 22. 14:54
236/393 anonim válasza:
Miért, te a MÁV oldalára élvezkedsz, hogy akkora szenvedést okozna a hiánya?
De kérlek, döntsd el! A Wikipedia miatt akarsz szenvedni, vagy a MÁV miatt?
Ismét csak oda jutunk, hogy ki kell köttetned.
2022. aug. 22. 14:56
237/393 anonim válasza:
Egyébként nagyon egyszerű amiket írtál, hogy létszükséglet pl. aMÁV és a VOLAN menetrend azt egy könyvtárban is meg tudod a nézni. Zenét tényleg tudsz hallgatni a rádióban. Köttesd ki. Mert nem neked való. Azért azt megnézném, hogy mennyi vírus és egyéb van a gépeden, és ezzel mennyi kárt okozol anyukádnak, aki gondolom fizeti a netet, meg a villanyszámlát.
2022. aug. 22. 14:58
238/393 A kérdező kommentje:
Válasz 239-nek: az internetre szükségem van, de a Wikipédia helyett inkább a Wikiwand-ot akarom megnyitni.
A MÁV vagy a Volán honlapján lehet megnézni a menetrendet. Ha veszek magamnak egy menetrendet, és megváltozik, akkor új menetrendet kéne vennem. Kényelmesebb és olcsóbb az interneten megnézni.
Ön milliomos? Én igaz, hogy minden hónapban kapok rokkantsági nyugdíjat, de az még egy lakás fenntartására sem elég.
Amióta digitális adás van, azóta vissza lehet nézni a műsorokat, de még a műsorvisszanézőhöz is kell az internet.
2022. aug. 22. 15:03
239/393 anonim válasza:
A menetrendet könyvtárban is meg tudod nézni. Semmi más olyat nem írtál ami kéne neked. Tehát bátran köttesd ki. És akkor nem fogod látni a wikipediat ami zavar. Vagy tegyél fel szűrőt a böngésződbe.
2022. aug. 22. 15:06
240/393 A kérdező kommentje:
Válasz 242-nek: Ön nem ismeri a zenei ízlésemet. Nem tudja, hogy milyen hanglemezeket vagy CD-ket árulnak. Nem is tudja, hogy mennyibe kerül egy előerősítő vagy egy hanglemez, vagy egy CD. Ahonnan nem vagyok kitiltva, azok a honlapok nem zavarnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!