Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?
Nézzenek ide:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.
"Viszont fiút meg elektromos hulladékot még akkor is kötelező látnom, ha nem kapcsolom be a számítógépet."
Igen. És ne reméld, hogy majd minden fiú üngyilkos lesz csak azért, mert te kattant vagy. :D
Egyébként: ha tükörbe nézel, akkor is látsz egyet. :D
"A fiúk meg az elektromos hulladékok a valóságban vannak."
Ez egy szenzációs tudományos felfedezés!
"Nem akarok olyan műszaki cikkeket tárolni, melyekről tudom, hogy már semmire sem lesznek jók"
Akkor gyorsan dobd ki a számítógépedet! Tudod, hogy abból is egyszer elektronikai hulladék lesz?
"anyukám nem akar elmenni a hulladékudvarba, s azt sem engedi, hogy egyedül elmenjek"
Ez van.
"Ha lánynak születtem volna, s fiúkat akarnék látni, akkor örülhetnék, mert idén is lesz X faktor."
Kicsit beszűkült a világképed, nem gondolod?
Amúgy megsúgom: ha TV2 helyett poreszt nézel, akkor garantáltan látsz nőket. Kivéve a homo kategóriában. Ott nem látsz olyanokat. De esetleg szoknyás fiút igen.
"Arról nem én tehetek, hogy a testvérem nem akar megnősülni."
És mi a lóbráner közöd van hozzá, hogy meg akar-e nősülni?
Válasz 263-nak: egy piros hivatkozás se lányt, se nőt nem helyettesít.
Én szeretném megtanulni a Wikipédia szerkesztését! Szeretném megtanulni, hogy egy album vagy egy személy lapját hogyan kell létrehozni, de a kitiltás akadályoz. Offline forrásokra nem lehet Google-lal rákeresni. Lehet, hogy a Napoleon Boulevard albumainak létrehozásához is olyan forrást kell megadni, mely Google-lal nem érhető el.
"egy piros hivatkozás se lányt, se nőt nem helyettesít"
Te tényleg kattant vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!